Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Itt vagyok 20:54-kor a 4 éves...

Gabeszon kérdése:

Itt vagyok 20:54-kor a 4 éves kisfiammal. Olyan mintha egy végtelenül feltöltött akku hajtaná. Most elengedtem a történetet. Majd elájul amikor úgy érzi. Minden nap meg kell harcolni az elalvással. Rúg, dühöng. Ötletek?

Figyelt kérdés

okt. 30. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb nálunk is ugyanez van 3,5 és 5,5 éves gyerekkel. Hiába játszótér vagy egész napos kirándulás, napközben nem alvás. Mindkét szülővel megfelelő időt töltenek, mégis rémálom az altatás. Én már inkább azt kezdem hinni, hogy ez vmi életkor sajátosság, amit majd kinőnek.
okt. 30. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#9! Igen, ő is biztos kiment nyugatra és végig dolgozza a munkaidejét, soha nem iszik egy kávét, még pisilni se megy. Legfeljebb, ha nagyon muszáj, de akkor is levonatja a fizujából azt az időt 🤣

(Mellesleg az óvónők adminisztrálni szoktak olyankor és attól, hogy a gyerekek alszanak, nem hagyhatják egyedül őket 🙄) Én mondjuk még nem is láttam olyan csoportot, ahol minden gyerek aludt.

okt. 30. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha te lennél vele, nem a mama? Nyilván veled nem csak aludni akar hanem azt szeretné hogy jelen legyél. Viszont érdekes, hogy nem tudja megfogalmazni 4 évesen, hogy hiányoztál anya, nem aludni hanem veled szeretnék játszani stb. Az állandó tombolás, pörgés, rugdossa miatt pedig nevelési tanácsadóhoz vinnem mert ennyi idősen ez nem normális.
okt. 30. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

13as én meg nem vinnèm nevelési tanácsadóhoz.

Minek,hogy kitalàljon valamit,hogy ez a probléma neve de segíteni nem tud?

Vannak extrém akaratos kisgyerekek akikkel ki kell bekkelni az ilyen kort.

Az,hogy elmond sok mindent meg jól beszél nem biztos,hogy az érzéseit is szavakba tudja önteni ennyi idősen.

okt. 30. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
13: egy 4 éves gyerek, akinek nem tanították soha az érzelmek azonosítását és kifejezését, az 4 évesen nem tudja kifejezni - de lehet hogy még 24 évesen sem.
okt. 31. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
Pont mostvilt szó arról,hogy pl.a telefon mennyi kàrt tesz a kisgyerekekebe!Ilyen ès hasonló dolgokat!
okt. 31. 03:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát volt ilyen ismerősöm, akinek ilyen gyereke volt, igazából semmi baja nem volt a gyereknek és semmit nem csinàltak rosszul a szülők! A gyerek már 10 éves, most is nagyon aktív és keveset alszik, este 10-11 előtt sosem tudnak lefeküdni, ami rossz mert reggel ugye kelni kell.
nov. 1. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!