Este miért nem akar aludni? Miért alszik el nehezen?
A ringatás jól elszórakoztatja, azért nem akar elaludni.
Ha játszik, hagyd, szépen el fog közben aludni.
Egyébként a napirendje is érdekes lenne, mert feltehetöen vagy túl sokat alszik nap közben, vagy at utolsó nappali alvás túl késön van, de az is lehetséges, hogy nincs eleget szabadban, friss levegön, minden nap legalább egy órára ki kellene vinni, és engedni tombolni.
Ha nem ringatom képes akár éjjel 2ig is fent ülni. Próbáltam hagyni, tapasztalatból mondom hogy csak lefárasztja magát teljesen és csak nyűgös de nem alszik akkor sem csak túlfárad de nem hajlandó elaludni.
3x1 órát alszik napközben, (9:00-13:00-17:00). Minél többet viszem friss levegore annál jobban "bepörög" estére. Már ezt is figyeltem. A fürdéssel is pont fordítva vagyunk, másnak fürdés után álmosodik a baba, az enyém akkor ébred fel mégjobban.
Szerintem is késő az esti elalvása, pont ezért írtam mert nem tudom hol rontom el. Próbáltam 2x altatni napjában, hogy körülbelül ugyannyi idő teljen el az alvások között, de estére túl fáradt és akkor már tényleg nagyon nyűgösen ment az elalvás.
Jaja, 3 alvas mar sok neki.
Amugy ringatas helyett esetleg megprobalhatod este kicsit tologatni babakocsiban. Nekunk igy szokott le a ringatasrol, elaludt babakocsiban majd betettuk az agyba. Aztan a vegen a babakocsirol is leszokott, mar csak melle kell fekudni este es ugy alszik, de mar 1,5 eves, ez 10 honaposan nala is elkepzelhetetlen lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!