Miért akar mindig aludni a babám? Eszik ha felébresztem. De nagyon nehezen lehet felébreszteni.
Kérdés mennyi idös, és, hogy beteg-e.
Elöször is ezt neked kell látni mint anyának, ha valami nincsen rendben. Te vagy érte felelös és nem mi válaszolók itt egy oldalon.
De pl az elsö 3 hónapban sokszor van ilyen. A növekedéshez nyugalom kell, és ilyenkor rengeteget tudnak aludni. Lányaimnál volt, hogy 8 órán át nem ettek csak aludtak vagy max pár kortyot szoptak és aludtak.
Nagyobb korban is lehet ilyen. Egy beteges idöszakban is sokkal többet alszanak.
De természetesen neked kell tudni, hogy társul-e még ehhez valami, vagy már korosan sokat alszik...
6 hetes babám ugyanilyen. Sokat alszik, enni én fel szoktam kelteni, ha már 4 órája nem evett, akkor szopizik szépen, majd alszik tovább. Estére szokott mindig felélénkülni.
Én a nagy meleg számlájára írom, és addig nem aggódom, amíg éber időszakában nyugodt és rendesen eszik.
A nehéz ébresztés miatt gondolom én is, hogy lehet jobb lenne ha orvos látná, mert nálunk is akkor volt gond mikor alig bírtuk felébreszteni.Nagyon kicsi még mutasd meg orvosnak, nehogy kiszáradjon.
Amúgy aceton szaga nincs a szájának? Édeskés semmivel se összekeverhető illat.Ha ilyet érzel én vinném azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!