Mi lehet a baj? 3 éves gyerkőcöm piszok nehezen alszik. Minimum 1 óra alatt este, és 30 perc délben. Ha elaludtmár kiváló az alvása, de egyszerűen nem megy neki az elalvás és mostmár semmi türelmem. Nem beszél, nem hátszik. Próbál elaludni.
Figyelt kérdés
De nem megy neki. Fél 8-kor fürdik, fél 9 kor altatom. Már mindent kipróbáltam. Kevesebb délutáni alvás, korán kelés. Semmi nem oldja meg. Egyedül ha kimarad a napközbeni alvás, de látszik rajta ebéd után, hogy szüksége van még rá.okt. 7. 21:36
2/10 A kérdező kommentje:
A világot lemozogja az oviba meg itthon délután. Eddig délben hazahoztam, most kezd majd bent aludni
okt. 7. 21:50
3/10 anonim válasza:
Nincs baj. Keves az alványigénye. Szívás neked, de van ilyen.
4/10 anonim válasza:
Kicsit kihúzni az altatást? Mondjuk 9-re?
5/10 anonim válasza:
Az enyém még nincs 3 éves, de így is 9-kor alszik el. Nem álmos még, ennyi.
6/10 anonim válasza:
Esetleg a vacsijában nincs olyan összetevő, ami nehezítheti az elalvást? Kakaó, gyorsan felszívódó szénhidrátok, ilyesmi?
7/10 anonim válasza:
41 éves vagyok világ életemben ezzel szenvedtem. Van ilyen.
8/10 anonim válasza:
És ha este később altatod? A lányom 3,5 éves, 1 évvel ezelőtt már fél 9-kor aludt, most egy év alatt ez szépen kitolódott már 9- negyed 10-re. A délutáni alvás neki is kell, különben az egész délutánunk egy végeláthatatlan hiszti/sírás, viszont ha alszik délután, akkor este 9-nél előbb nem tudom ágyba tenni.
9/10 anonim válasza:
múlthéten lett 3 éves a lányom.
Kb 2 éves kora óta 9-fél10 mire elalszik.
Mióta ovis, alszik 2 órát az oviban, sokszor 10et is üt az óra mire le tudom tenni.
Ő pedig egész nap rohangál, udvaron van, le van fárasztva.
Ilyen, kevés már az alvásigénye. Én nem is szivatom magam, 9elött meg se próbálom letenni aludni.
Fiam 5 éves, ő 10ig simán fenn van. Pedig 7elött kelnek és mennek az oviba. Ha nem alszik az oviba nappal, akkor van esélyem arra, hogy fél10fele elaludjon. De ekkor is kevés az esély.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most próbáltam előrébb hozni, hátha az lenne a kulcs. Buktam az ötletet. Eddig 9 kor altattam és 10 körül aludt el. Akkor elfogadom. :D csak féltem kicsit, nehogy ne pihenje ki magát rendesen
okt. 8. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!