Szerintetek miért csinálja ezt elalvás előtt?
Sziasztok!
Pár napja kezdődött, hogy a kisfiam akár egy órán át is aktív, miután leteszem aludni, míg korábban max. 15-20 perc alatt elaludt. Nem sír, nincs gond vele, csak játszik, rúgdossa a kiságy végét, a lábával a matracot, babrálja a rácsvédőt (nálunk muszáj lenni, mert ő fejrázós baba), megfordul az ágyban, meg ilyenek. De miért? Most nálunk itt sajna elég meleg van, arra is gondoltam, hogy emiatt lehet. Egyébként délután is csinálja, ami nem jó, mert túl későn alszik el és ugyebár túl későn is ébred fel. Még 2x alszik, 11 hónapos. Szerintetek? Nem elég fáradt? Pedig ásít is mikor teszem le aludni. Nem értem miért van ez, mivel nálunk stabil volt mindig is a napirend, ugyanakkor teszem le aludni mindig, fél nyolckor, de mostanában, fél 9-re alszik el csak. Tippek hogy miért? Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is gondoltam arra, hogy talán túl sok már neki a két alvás, de közben azt olvastam, hogy 14-18 hónapos korukban szoktak átállni a babák egy alvásra. Így féltem, hogy túl korán ugrok bele a dologba, hisz az még minimum 5 hónap, ami elég sok idő.
A gyerek elfelejtette olvasni amit te, ha érted...
A gyerek igényeit vedd figyelembe, ne az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!