Mièrt nem alszik el este?
Ilyen egy kisbaba. Szüksége van a testközelségedre. Minden baba más, ezért hat újdonságként ez második gyereknél. A szopi nem csak evés, hanem nyugtatás, biztonság, szeretet is neki.
Az én fiam is ezt csinálja, volt egy bő hónap, amikor éjjel csak rajtam aludt, még azt sem engedte meg, hogy magam mellé letegyem az ágyba. Egész éjjel cuclikázott.
Aztán ez magától változott, már le tudom tenni bő 1 óra cicizés után, de nem az van, hogy bekajál, kiüti magát és már mehetek is a dolgomra.
Én szívesen szoptattam annyit, amennyire igénye volt, de ha neked ez nem fér bele bármilyen okból, akkor esetleg próbálj meg neki cumit adni, hátha elfogadja.
És kitartást, szuper vagy, és ne feledd, hogy az igény szerinti szoptatással (aminek ez is része) adod a legtöbbet a babádnak, de ha úgy döntesz, hogy nem akarod, hogy egész éjjel rajtad cuppogjon, az is rendben van.
2 hetes, alszik, te is irod, csak ha kiveszed a szajabol a melled, akkor felkel.
Na nalunk ez ment 3 honapig, fu de utaltam :(((
En amugy adtam (volna) neki cumit is, de nem fogadta el, szoval hagytam a francba es vegig szenvedtem ezt az idoszakot. De nem hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!