Ki tud segíteni napirend kialakításában?
Majd kialakul magától.
Fiam majdnem másfél éves volt amikor is végre valami napirend kialakult.
Szerintem a legjobb szakember a problémára az idő.:D
Megvan a napirendetek. Az enyém ennyi idősen napközben 1 vagy 2x aludt 30-40 perc között, éjjel meg óránként kelt és a miénk is napirend volt.Elég car fajta de ez van. Az éjszakai óránkénti kelések akkor maradtak el mikor 2,5 évesen elhagyta a napközbeni alvást.Na onnantól éjszaka volt rendes alvás..
9 hónaposan 2-szer kel éjjel, az teljesen normális. Nem kell ehhez semmilyen szakértő.
Ki mondta neked, hogy ez nem jó?
13-as:
Tudom hogy normális. De nekem nem jó hogy nem tudok egybefüggően aludni 6-8 órát😂
"De nekem nem jó hogy nem tudok egybefüggően aludni 6-8 órát"
Hát istenem. Mit gondoltál? Minek kellett akkor gyerek? Azt hiszed gombnyomásra működik? Más sokkal kevesebbet alszik.
Azért egy ilyen apróság miatt elég durva kérdés az hogy “minek kellett”
Mert szerettük volna. Tudtam hogy nem lesz könnyű de hiányozhat az alvás, vagy nem? Esetleg a ti gyereketek átaludta az éjszakát? Ha nem, akkor tudjátok miről beszélek..Amúgy is, anyák vagytok, vagy okoskodó apák akik átalusszák a gyerek ordítását?
Nem aludta át, de nem is esett nehezemre megetetni és azon gondolkodni hogyan tudnám megúszni a dolgot.
"Szeretnék kialakítani egy napirendet amivel a nappali alvások hosszabbak és az éjszakát átalussza."
Kb azaz elvárásod, hogy jó sokat aludjon, mert neked az lenne a jó. A szülő elsősorban a gyerek igényeit nézi. Ha éhes akkor megeteti akár éjszaka is.
Szerintem nem kell most a kerdezonek emiatt nekiesni, biztos nagyon el van keseredve es faradt, szeretne valamit valtoztatni.
En is nagyon szerettem volna, ha nem orankent kel a gyerekem 1 evig, de nem valt be semmi. Pedig mar csak kb papot nem kerestem fel, aki esetleg levenne valami rontast a hazrol. De megfordult a fejemben, pedig en nem hiszek az ilyenekben, annyira faradt voltam 🤣
De csak az ido segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!