Másnak a babája is reggeli kelés után gyorsan
elálmosodik?
Figyelt kérdés
8,5 hónapos lányom
Este 9-től 6-7ig alszik akkor megyünk pelenkát cserélni,megetetem kicsit játszik de nagyon hamar elálmosodik kb 1-1,5 órát bír fent lenni aztán teszem aludni és alszik 1-1,5 órát
Ezen kívül alszik még 2x akkor is kb 1-1,5 órát de akkor az alvások között simán kibír 3-4 órát
De így még mindig 3x alszik és a dokitornő piszkál hogy ennyi idős babának már nem szabadna 3x aludnia
De hogy nyújtsam így az alvások közötti időt?mert ha álmos akkor álmos menni kell aludni…
Felkelt fél hétkor, de nyolc után visszaaludt 45-60 percre
Aztán dél körül újra elaludt, és még délután fél ötkor is szundizott fél órát
Utána atalltunk a két alvásra, elhagytuk a reggeli visszaalvast, és 15 vagy 16 hónapos volt amikor atalltunk az egy alvásra.
aug. 12. 09:51
2/5 anonim válasza:
Nekem csak 5 és fél hós a lányom de nekem pont hogy reggeli kelés után bírja jobban a fent létet jobban elvan akkor gyorsan meg lehet tőle mindent csinálni. A nappali szieszták után mindig nyűgös alig van el stb.
aug. 12. 10:18
3/5 anonim válasza:
Nekünk is így volt 1 éve kora előtt. Reggel felkelt, evett, pelus csere, és 9kor aludt még 1-2 órát.
aug. 12. 10:40
4/5 anonim válasza:
Az első gyerekünknél 1 éves kora előtt ez úgy nézett ki, hogy a hajnali etetés után vagy egyből visszaaludt vagy egy kicsit szórakoztatta magát az ágyban és utána aludt el. Mivel ez volt a nap szinte egyetlen időszaka, ami kiszámítható volt, ezért nem érdekelt, ha valakinek nem tetszett. A 14 hónapos testvérénél az van, hogy ha korábban ébred (4-6 között valamikor), akkor sokszor még visszaalszik, ami azért is jó, mert így ébredéskor a testvérével külön és nyugiban tudok foglalkozni. Igaz, ez után többnyire csak egy nappali alvás van. Ha nektek ez így jó, akkor én nem kavarnék bele.
aug. 12. 14:18
5/5 anonim válasza:
Az én fiam is így alszik. Ő 7 hónapos múlott, de minimum 3x alszik, de ha rövidebbeket akkor van hogy 4x is. A fiamnak is szüksége van ennyire, még így is hogy este is jól alszik( 7-8 órától nagyjából 6-ig, 1 maximum két esti ébredéssel, de ez a ritkább). Így látom kiegyensúlyozottnak. Az első fiam teljesen más volt. Ő 1 évesen át is állt az 1 délutáni alvásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!