Szerintetek van erre valami megoldas? Reggeli felkeles tema
Sziasztok! Szoval ha a kisfiam reggel 6-kor kel, az a tokeletes nap szamunkra. Mert akkor csak egyszer alszik 11-12 kozott,aztan este 7-re legkesobb mar alszik is.
Viszont ha reggel 4-5 kozott kel, akkor borul az egesz nap. Ilyenkor 2x 30 percet alszik nappl, de a masodik alvasa mar tul kesore csuszik, emiatt este 10 elott le se lehet fektetni.
Sajnos ha ennyire koran kel reggel, akkor nem tudom tole “elvenni” a masodik alvasat, nem birja nelkule.
Van valamilyen megoldas arra, hogy mindig 6-kor keljen? Nem tudom, akarmi, hatha tudtok valami jo tippet mondani :D
Egyebkent nincs rendszer abban, hogy mikor kel 6-kor es mikor 4-5 kozott, teljesen random. Pl van, hogy este 10-kor alszik, akkor masnap reggel 6-kor kel, de van olyan is, hogy 4-kor.
Es ugyanez, ha este 7-kor alszik. 15 honapos.
A gyerekek nem programozhatóak ilyen szinten :)
Nem hinném, hogy lenne trükk, varázslat, ráolvasás amitől aludna 6-ig, ha egyszer az idegrendszere, a belei, egy rossz álom, vagy egy zsibbadó végtag felébreszti.
Néha az én 16 hónapos kisfiam is csinál ilyet, azt a napot átvészeljük.
Én is jobban szeretem a reggel 6-os keléseket, de a gyereknevelés nem kívánságműsor.
A fiam is egyszer hatkor kel, fél hatkor, van amikor hétkor
De én mindig kihuzom vele már az egyszeri alvást, (11:00- 13:30 ) este már 9- kor alszik.Minden nap.
Két éves most, de kb 12 hónapos kora óta ez a rezsim nálunk
Koszi, felpontoztam mindenkit 🥰
Gondoltam nyilvan en is, hogy ezt tul kell elni, de a remeny hal meg utoljara🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!