Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A cicin altatást mi váltotta...

A cicin altatást mi váltotta fel, mikor és hogyan?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ez hogy ment másnál. Mennyi idős volt a kicsi mikor már elhagytátok a cicit? Volt átmenet vagy egyik napról a másikra? Miből láttad hogy készen áll rá a baba? Mi lett helyette?
júl. 28. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
En sosem hagytam elaludni a cicin, mikor mar kezdett beajulni, levettem rola es ringattuk.
júl. 28. 19:52
 2/10 anonim válasza:
6%
Ha kisfiú, akkor pár évvel később visszaszokik rá.
júl. 28. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Az hogy elmentem otthonrol 2 napra es csak az apjaval volt. A kisfiam nem allt keszen, amit nagyon sajnalok, de ott tartottam akkor mar, ha meg egy ejszakat ugy kell eltoltenem, hogy vegig a mellemen log es/vagy ebred 10+ alkalommal ha nem talal, akkor kiugrom az ablakon.

Nem latott, nem kellett mar neki a cici,ugy terveztem amugy hogy csak ejszakara vennem el tole, de annyira jol ment, hogy akkor mar befejeztuk vegleg. 1,5 eves volt akkor.

Helyette agyban egyutt osszebujas volt es simogatas, ugy tudta elaltatni.

Amivel meg probalkoztam kezdettol fogva, hogy ne csak cicin aludjon de nem valt be: babakocsi, adamo hinta, cumi, tapszer, kendo majd csatos hordozo, kezben ringatas, hintaszekben hintazas, labdan pattogas, meseolvasas, enekles, feherzaj, ringatva maszkalas, agyban simi es osszebujas.

Hatha valamelyik nektek bevalik kerdezo, azert irtam le 😀

júl. 28. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerűen az váltotta fel, hogy rázta a fejét 1.5 évesen, hogy nem kéri, mikor kínàltam vele. Mondtam, hogy bújjon hozzám. Odarakta a cicihez a fejét, de nem szopizott már, csak a közelség kellett neki az elalváshoz. Ezt utána felváltotta, hogy már csak simogatott és úgy aludt el.

Nem csináltam ügyet ebből a cicin altatásból. Mindenki óva intett tőle, de tudtam, hogy nem tart örökké. Magától nem kérte már. Ennyi.

júl. 28. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

14 hónapos volt amikor elvettem tőle a cicit.

Ennyi változott a rutinban. Mese olvasás után vizet iszik a kulacsából, és éjszaka is vizet iszik ha ébred.

júl. 28. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
16 hónaposan vontam meg a cicit, mert terhes vagyok. Délutáni és esti alvásnál cicizett (és éjjel többször). 3 nap volt rosszabb. Hintában alszik vagy simogatom. A legjobb, hogy sokszor végig alszik éjszaka (cicinél soha).
júl. 28. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Összebújva cumisüvegből ivás, aztán csak bújás.
júl. 28. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Megvártam, míg maga mondta, hogy "anya én már nagyfiú vagyok". 3,5 volt. Mellémfeküdt, simogattam és elaludt.
júl. 28. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
7 hónaposan gyakorlatilag két hét alatt leépítette ő maga a cicit teljesen. Onnantól kezdve tápszert kapott, mellette feküdtem, összebújtunk és elaludt. Kb. 2 hét volt nehéz, amíg nem igen találta az új helyzetben a helyét, nagyon nyögvenyelősen aludt el.
júl. 28. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Elsőtől 13 hónaposan vettem el. Simán összebújtunk csak. Ő igényelte volna még, én meg már kikészültem az éjjeli szoptatásoktól. 2nap alatt megszokta és átaludta az éjszakát onnan.

Második 10 hónaposan, ő cumis volt, nem kérte a cicit már.

júl. 29. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!