Baj ha a 8 hónapos babám még 3x alszik?
Reggel 7körül kel aztán 9kor akszik 1-1,5 órát aztán 1kor megint alszik 1-1,5 órát de 5kor még el szok szundizni babakocsiba fél órát és este 9kor alvás
Éjjel alszik bár a foga és a szepa miatt fel szokott sírni
Minden altatáskor könnyen elalszik tehát igényli a 3 alvást.Éjjel 10 óra,nappal 3-3,5 óra alvás tehát így összességében a napi 13-13,5 óra alvás ideális
Volt egy időszak pár hete amikor 8-fél9 korül kelt akkor csak napi 2 nappali alvása volt de visszaállt korábbi kelésre
Volt hogy próbáltam húzni az ébren töltött időket de nagyon nyűgös volt és nehezen aludt el és este 8kor tettem le de fél 6kor már kukorékolt 😂😂
Tehát nappal 2,5-3 órát bír fent lenni de nagyon energikus kiváncsi kislány
Az én fiam összesen 2 órát aludt nappal akkortájt de 1, 2 vagy 3 egyenlő részletben.
A gyerek szempontból nem baj, neked lehet kellemetlen ha sokfelé darabolódik a szabadidő.
Igen kicsit kellemetlen mert nehéz tervezni meg a baráti körben a babák csak 2x alusznak
Egy ősanya ismerősöm meg azt mondta hogy az rossz hogy még mindig 3x alszik szerinte vashiányos és azért aluszékony
🤣
Hubakker... Hát a babád nyilván nem ismeri a baráti körötök beli babaszokásokat.
8 hós basszus.
Gondolom az ősanya ismerősöd nem orvos. Megkockáztatom érettségije sincs.
Jajj, de jó ilyet olvasni! A fiam órára pontosan ugyanígy alszik és elsején lesz 8 hónapos. Mindenki furcsán néz rám, mert a többi korabeli már 2x, sőt néhányan csak 1x alszanak már napközben.
Azóta hogy alakult az alakult a kislányod alvása? Örülnék, ha írnál pár szót, ha időd engedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!