1,5 éves gyermeketek hogy aludt el nálatok?
Pici baba kora óta a nagy ágyban alszik el, majd átrakom a saját ágyába. Éjszakai ébredésnél max vízet iszik és alszik tovább.
Ő is a mi szobánkban van, szintén kicsi a lakás.
Amúgy meg mesét olvasunk, majd egy kis ökörködés, aztán éjszakai fény mellett összebújúnk és úgy alszik el.
Kislányom a szobájában alszik. Nem akartuk magunkhoz venni. De éjszaka cicizik így a matracot földre tettem (a szobájában a kiságyán kívül van egy ágy is nekem) így azon alszik kb 2-3-kor kel fel, cicizik és alszik tovább reggel 7-8-ig. Őszintén már semmi lelki erőm azzal vacakolni este hogy kiságyba rakom és vagy fel kel rá vagy nem, éjszaka még erőm nincsen betenni a kiságyába.
Az lemaradt hogy 2-3-ig egyedül alszik, addig én a hálóban, onnantól pedig mellette alszok.
Szerintem egyébként a ti megoldásotokkal sincs baj. Úgyis elnövik, nem nagyon látok 5-6 éves gyerekeket szülőkkel aludni.
Nálunk tápszeres. Vacsora, fürdés után megy a szobájába a kiságyba, még elmesélem neki a napunkat, mint egy mesét, meg hogy holnap miket fogunk csinálni, aztán odaadom neki a tápszert, és kijövök. Mire elfogy szinte már el is alszik,még fordul egyet, és reggelig meg se mukkan. Van kamerás bébiőrünk, ott még szoktam figyelgetni, hogy minden rendben van-e.
A héten lett 1,5 éves, de 11 hónapos kora óta így megy. Előtte a mi szobánkban aludt, de akkor is a saját ágyában, mert köztünk mindent csinált, csak aludni nem volt hajlandó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!