Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy tudnám a kezemből lerakni...

Hogy tudnám a kezemből lerakni a babámat nappali alvásnál?

Figyelt kérdés
7 hetes a kislányom, éjszaka nagyon szépen alszik a kiságyában, de napközben csak ölben vagy hordozóban hajlandó. Se babakocsi, se adamo, se nagyágy… ti hogyan oldottátok ezt meg, hogy kipihent legyen, tudjon aludni, de közben magatokra is jusson egy kis idő?

júl. 2. 11:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekkel még veszettül vergődtem én is, meg sirattam az elmúlt életem, ami folyamatos pörgés és haladás volt. Folyton azon kattogtam, hogy mi mindennel nem haladok.

Másodiknál csak kipörgettem a netflixet, meg puszilgattam a fejét. 7 hónapos, már simán le tudnám rakni, de ha szuszog rajtam, én inkább fogom még. Hidd el, ennek hamar vége, punnyadj, meg szrj le mindent. Tényleg mindent. Egy totyogó mellett még ez se lesz. Max menj el wcre, egyél, stb majd visszaringatod. De a többi az mind ráér. Mai fejemmel az elsővel is ezt kellett volna csinálnom.

júl. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!