Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy tudnám a kezemből lerakni...

Hogy tudnám a kezemből lerakni a babámat nappali alvásnál?

Figyelt kérdés
7 hetes a kislányom, éjszaka nagyon szépen alszik a kiságyában, de napközben csak ölben vagy hordozóban hajlandó. Se babakocsi, se adamo, se nagyágy… ti hogyan oldottátok ezt meg, hogy kipihent legyen, tudjon aludni, de közben magatokra is jusson egy kis idő?

júl. 2. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ez egy ilyen időszak. Túléltem a férjem segítségével. Kb fél év volt az életemből amit így töltöttem. Visszanézve kibírható, benne lenni nagyon idegtépő. Viszont a gyerek érzelmi biztonságát alapoztam meg vele. Ha innen nézem megérte. Ha újrakezdenem tudatosabb mindsettel állnék hozzá. Mert az ha csak arra fókuszálok, hogy mi nincs (énidő, háztartásvezetés stb) az egy negatív trackre rak. Sokkal jobb lett volna megélni a babával a pillanatokat. Igen, azt is ha rajtam alszik.
júl. 2. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Sehogy, ez ilyen.

Mikor gyereket vallaltal, meg kellett volna nezned az alapokat. Az elso idoszak NEM rolad kellene, hogy szoljon 🙄

júl. 2. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy nem hajlandó, mármint mit csinál? Vagy fehér zajjal altattam, közben hozzájuk bújva vagy babakocsival köröztem az udvaron halkan dúdolva, ameddig el nem aludtak. Plu
júl. 2. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Plusz a pólyázás segített még elaltatni őket, ameddig akkorák nem lettek.
júl. 2. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha van ismerősöd akinek van egy kókuszpólyája, akkor próbáld meg kölcsönkérni. Nem kell belecsomagolni, csak azon feküdjön a karodban. Ha elaludt 10-15 perc múlva próbáld meg úgy lerakni.

Nálunk bevált.

Kedves 2-es. Igen ez ilyen. De az én lányom szopott egy órán keresztül, azután bealudt 2 órára. Ez alatt a 3-3,5 óra alatt megszomjaztam, pisilnem kellett, megéheztem..

Nem, nem minden nő sminkelésre meg manikűrre gondol az énidő alatt, hanem, hogy meg tudjon enni egy tányér ételt egyedül.

júl. 2. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Hordozó. 7 hetes, nem szakadsz bele.
júl. 2. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Sehogy .

Három hónapos korig tartott ez nálunk.

Túléltük.

júl. 2. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Sehogy. 7 hetesen ez tök normális
júl. 2. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi felváltva altattuk a férjemmel. Szerencsére rajta is aludt nem csak rajtam. A hordozókendőt ő utálta csak a mellkasunkon aludt el. Szintén csak nappal éjjel aludt az ágyában. Ha ilyen a természete a babádnak akkor túl kell élni ezt az időszakot.
júl. 2. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Vannak videók hogyan lehet lerakni kézből. Pont múltkor szaladtam bele tiktokon. Amúgy nekem első 6 hétben csak rajtam aludt és 10-20 perc után próbálkoztam a letevéssel. Elvileg akkor kerülnek mélyalvásba. Próbáld ki, és akkor látod elalvás után hány perccel tudod lerakni.
júl. 2. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!