Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor került a babàtok a...

Mikor került a babàtok a babágyból át kiságyba, vagy matracra mellétek?

Figyelt kérdés
Olvastam itt már 10 hós babát is. Már nagyon várom, amikor átrakhatjuk.
jún. 25. 22:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
15 hós jelenleg még matracnál tartunk. Cicizik, így könnyebb.
jún. 25. 22:19
 2/15 anonim ***** válasza:
5 hónaposan került a babaöbölből mellénk a saját matracára.
jún. 25. 22:23
 3/15 anonim ***** válasza:
8 hónaposan költözött matrac rá az ágyunk mellé, 11 hónaposan kapott ikea kura ágyat, azt már a saját szobájába. Mellette nekem van/volt egy matracom. (4 éves, ma már csak az altatás miatt van ott, ott olvasok mesét, hál istennek már nem kell hozzá bemenni)
jún. 25. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
6 hetes volt mikor szétszedtük a kiságyat, már egy ideje nem használtuk
jún. 25. 22:27
 5/15 anonim ***** válasza:
11 hónapos volt amikor a rácsos ágyat leesésgátlós ágyra cseréltük. Éjszaka mellé tudtam feküdni szoptatni, így nem kellett átvegyem magunk mellé.
jún. 25. 22:37
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk már 2 éves volt, leginkább azért, mert szerette a kiságyát. Meg - mivel nem tudott kimászni - így én nagyobb biztonságban éreztem, nem örültem volna ha egy-másfél évesen nekiáll éjjel csatangolni. Utána egy montessori típusú alacsony ágyat kapott, leesésgátlóval, ahonnan nem tud kiesni, mégis könnyen ki-be járkál. Iskoláig tervezem így, aztán jöhet egy rendes ágy.
jún. 25. 22:37
 7/15 A kérdező kommentje:

Jaj de jó ezt látni! Kicsit mèg vacilàlltam, de 1 hónapja le se tudjuk tenni a rácsosba. Most lesz 10 hós. Csak nekem is meg kell szokni majd. :)

3 mi is így tervezzük a menetrendet: matrac, majd az a kura ágy. Sajnos külön szobába az ágy majd, mert az már nem fér ide..

Illetve azért “sajnos”, mert irtó rossz alvó és többször kel mèg éjjel. Már alig várom viszont, a matraccal akkor kezdjük mi is az átszoktatast. :)

jún. 25. 22:45
 8/15 anonim ***** válasza:
A kislányom 2 éves szülinapjára kapta a 'nagylányos' ágyát; a fiam most 2,5 éves, és még a rácsosban van (kicsi, ezért még simán elfér, és a férjemre várok, hogy megépítse az új galériaágyat).
jún. 25. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van/lesz ahogy a 6-os írta. Most lesz 2 éves de még a rácsos ágya van, meg köztünk is alszik, mikor felébred éjjel. Éjjelente 1x szokott felkelni és

még nem tudom elképzelni hogy vak sötétben idejöjjön a mi szobánkba magától anélkül hogy elesne.

Még emiatt nem vettük le a rácsot a kiságyról. Nem tudom mikor fogom jónak érezni. De utána leesésgátlós alacsony ágyra szeretném cserélni.

jún. 25. 23:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Majdnem két éves volt, amikor rácsos ágyból leesésgátlós ágyba költözött és saját szobába (korábban nem volt erre lehetőség). Előtte pár hónappal még volt olyan időszak, amikor éjszaka rendszeresen felébredt és elkezdett körözni az ágyában, de hosszú percekig, aztán visszaaludt. Nyugodtabbak voltunk, hogy rácsos ágyban alszik.
jún. 25. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!