Mikor került a babàtok a babágyból át kiságyba, vagy matracra mellétek?
A nagyobb lányom 2,5 éves koráig aludt a rácsos ágyba. Imádta, pedig a rácsok sem voltak kiszedhetők. Soha eszébe sem volt kimászni. Csak azért költözött ki, mert született a húga.
A kicsi 13 hónaposan elkezdett rosszul aludni. A 3. vergődős éjszaka után megvettük a nagy matracot a leendő ágyába és arra tettem le este. Gyönyörűen aludt reggelig. Még 1 nap kísérleteztünk, majd összeszereltük a 200x90-es ágyát, amiben gyakorlatilag elveszett, de remekül aludt.
Mind a 2 gyerekem 1 éves szülinapjára kapott új ágyat.
Rácsosból mentek a nagyágyba.
4 hónapos koráig mellettem aludt öbölben, utána a saját szobájában kiságyban. 14-5 hónapos kora körül nem aludt már a rácsosban, ha megébredt, sírt. Az altatás addig is úgy volt, hogy összebújtunk egy matracon, majd ha elaludt, betettem az ágyába.
Amikor már nem viselte el a rácsost, kivettük a középső rácsokat, az átmeneti megoldásnak jó volt 2-3 hónapra, utána már úgysem tetszett neki. A kiságy első rácsa leszerelhető volt hozzá leesésgátló is, azt szereltül fel rá és mivel idő közben várandós lettem, elkezdtük ahhoz szoktatni, hogy ne kelljen átteni az ágyába, hanem ő elalszik benne, mi meg egy mellétolt matracon várjuk, amíg elalszik. 2 éves elmúlt, most költözködik. Hol lent alszik a matracon, hol az ágyában. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!