Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor került a babàtok a...

Mikor került a babàtok a babágyból át kiságyba, vagy matracra mellétek?

Figyelt kérdés
Olvastam itt már 10 hós babát is. Már nagyon várom, amikor átrakhatjuk.
jún. 25. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A nagyobb lányom 2,5 éves koráig aludt a rácsos ágyba. Imádta, pedig a rácsok sem voltak kiszedhetők. Soha eszébe sem volt kimászni. Csak azért költözött ki, mert született a húga.

A kicsi 13 hónaposan elkezdett rosszul aludni. A 3. vergődős éjszaka után megvettük a nagy matracot a leendő ágyába és arra tettem le este. Gyönyörűen aludt reggelig. Még 1 nap kísérleteztünk, majd összeszereltük a 200x90-es ágyát, amiben gyakorlatilag elveszett, de remekül aludt.

jún. 26. 06:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem 2 évesen kapott leesésgátlós ágyat.
jún. 26. 07:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Mind a 2 gyerekem 1 éves szülinapjára kapott új ágyat.

Rácsosból mentek a nagyágyba.

jún. 26. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
11 honaposan kerult at a floorbedre.
jún. 26. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:

4 hónapos koráig mellettem aludt öbölben, utána a saját szobájában kiságyban. 14-5 hónapos kora körül nem aludt már a rácsosban, ha megébredt, sírt. Az altatás addig is úgy volt, hogy összebújtunk egy matracon, majd ha elaludt, betettem az ágyába.

Amikor már nem viselte el a rácsost, kivettük a középső rácsokat, az átmeneti megoldásnak jó volt 2-3 hónapra, utána már úgysem tetszett neki. A kiságy első rácsa leszerelhető volt hozzá leesésgátló is, azt szereltül fel rá és mivel idő közben várandós lettem, elkezdtük ahhoz szoktatni, hogy ne kelljen átteni az ágyába, hanem ő elalszik benne, mi meg egy mellétolt matracon várjuk, amíg elalszik. 2 éves elmúlt, most költözködik. Hol lent alszik a matracon, hol az ágyában. :)

jún. 26. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!