Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy alszanak el maguktól a...

Hogy alszanak el maguktól a gyerekeitek, kimentek a szobából vagy bent maradtok velük?

Figyelt kérdés
jún. 24. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

4 éves, mese, kis beszélgetés még az aznapi legjobb vagy leginkább izgalmas dolgokról, megbeszéljük ki miről szeretne álmodni, elmondom neki, hogy szeretem, hogy ő egy szerethető lány, és jó hogy megszületett (ez utóbbiakat nem feltétlen minden nap, de szerintem fontos hogy hallja, ki legyenek mondva szavakkal). Utána ott maradok míg elalszik. Néha kéri, hogy simizzem a hátát.

Volt olyan, hogy azt hittem hogy már alszik és ki akartam menni és szólt, hogy varjam meg míg elalszik. Szóval neki erős igénye van rá, hogy mellette legyen valaki elalvásnál.

jún. 25. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Két éves, mellette fekszem amíg elalszik
jún. 25. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van és kb mindig is egyedül aludtak el. Mért lenne lelkiismeret furim ha nem igénylihogy ott legyek.

Mért csinálsznproblémát ott ahol nincs

jún. 25. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Kimegyünk, hogy tudjanak dugni.
jún. 26. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!