Hogy alszanak el maguktól a gyerekeitek, kimentek a szobából vagy bent maradtok velük?
Kb. 2 éves korától mese olvasás,jóéjt puszi, és otthagyom.
Előtte simiztem, énekeltem míg el nem aludt.
4-13 honapos kora kozott pont igy tortent. Csak letettem az agyaba, cumi, kimentem. 2 percen belul aludt. Nem en szoktattam igy, nem volt alvastrening, ez az o sajat igenye volt akkor. Ha bent voltam vele, 1 oran keresztul se tudtam elaltatni, igy jottem ra, hogy ot nem ringatni meg simogatni kell, hanem letenni.Kameran mindig neztem amugy.
De ez azota mar valtozott persze, csak ugy alszik el, ha mellette fekszem, de csendben kell lenni, mese, enekles nem jo, felporgeti.
De aztan ha elaludt, atteszem a kisagyba es szerencsere jol alszik ejszaka.
8 éves a lányom. Mesét olvasok én vagy a férjem, utána megbeszéljük az aznapi történéseket röviden, utána rövid altatódal és jóéjtpuszi.
Minden este pontosan ugyanúgy. Autista a lányom.
Utána melléülök,amíg elalszik.
Ma pl pár perc alatt, mert állatkertben voltunk. De ha zaklatott, akkor ezzel sok idő elmehet.
Utána kijövök a szobából kb 21-21:30 körül.
3,5 éves a nagyobbik fiam. Mellette fekszem, míg el nem alszik.
Szerintem nagyon ritka az olyan gyerek, aki ilyen kicsiként ott marad egy szobában, ha kimegy az anyja.
Ha a tiéd pont ilyen, mondhatni szerencsés vsgy :D nehogy emiatt rosszul érezd magad, ha kellene, hogy ott legyél, sírva menne utána. D
Nálunk én vagy férjem kellünk, de csak meseolvasás, kicsit bújik, aztán elalszik hamar, pár perc és ki lehet jönni mellőle. Ha otthagyom, akkor felkapcsolja a villanyt és leül játszani.
2,5 éves
9 és 7 évesek. Kb. 2 éves koruk óta mese, puszi és kijövök.
A nagy soha nem is szerette a ringatást, a kicsi szeretett egy fotelben összebújva rajtam elaludni, de 5 éve leszokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!