Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 hónapos gyermekem nappali...

3 hónapos gyermekem nappali alvása?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 3 hónapos a lányom a nappali alvása katasztrófa.. kezdjük ott hogy csak babakocsiban tudom nappal elaltatni es nem is lenne probléma vele ha az alvásai nem 20 és fél órásak lennének.

Egyszerűen annyi időm van hogy kint hagyom teszek be egy mosást aztán szaladnom is kell kifelé mert felébred/sír. Úgyhogy nappali pihenésem egyenlő a nullával és kezdek kibukni.

Hiába tologatom végtelenül sokáig egyszerűen megállok elmozdulok mellőle és jön a ficankolas és ébredés.

Másnak is aludt ilyen nyugtalanul a babája? Nem tudom hogy erre lenne e valami megoldás? Egyszerűen ha nincs itthon a férjem szó szerint semmit nem tudok csinálni. Ha meg ébren van akkor meg azért nem tudok mert nyafizik ha nem az olemben van vagy nem vele foglalkozok.

Az éjszakai alvással nincs probléma, sőt este az öbölben el tudom ringatni. De a nappalok borzalmasak.

Nyugtassatok meg hogy más is volt így nem csak én szenvedek.

jún. 20. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Porszívó nem nyugtatja meg amúgy? Az enyém pont elaludt rajta. Délután a youtube 10 órás porszívó videó már nem ért semmit de ha rendesen porszívózni kezdtem, akkor kidőlt.

1-es voltam.

jún. 20. 22:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát én is sétálok vele hogy aludjon, csak nekem az nem kikapcsolódás se nem pihenés hogy napi X-szer a falut járom vele. :D

Nem alszik el a porszívón, békésen hallgatja egy darabig úgymond szereti de aludni nem alszik el rajta.

jún. 21. 07:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Rock it babakocsi ringatót nempróbáltad? Kislányom nekem is igy aludt nappal. 3x-4x 20-30 perceket, azt is csak babakocsiban folyamatosan tologatva...nekünk ez hozta el a megváltást 🤗 ez után tért át a 2 alvásra... Kétszer 1,5-2 órát aludt így a ringatóval 🤗 aztán kb 6 hónaposan már csak addig kellett míg elaludt 🙂
jún. 21. 22:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Utánanézek és megpróbálom, köszi.😇
jún. 22. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!