Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinek milyen"csendben"alszik...

Kinek milyen"csendben"alszik a babája? Elkezd nyöszörögni,mocorogni rendre tudom,hogy ébredezik,akkor már ugye nem fekszem le,aztán megesik,hogy 1-2 órát is azt csinàlja mégsem kel fel. 3 hós múlt

Figyelt kérdés
jún. 2. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Éberen alszanak, az enyém is nagyon sokszor mindenféle hangot kiad. A legdurvább amikor nyújtózik, akkor konkrétan olyna hangokat ad, mint egy vénember.
jún. 2. 23:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Dettó😅
jún. 2. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

Picinek kizárólag ébredés előtt nyöszörgött, akkor gyorsan fel kellett venni, pelenkázni, úgy nem ordította végig az éhségtől (minden szoptatás előtt cseréltem mert telepisilte, ki is áradt sokszor).

Most már tud nyüszögni álmában is. Szerencsére ilyen hosszasan nem szokott, mint a tied. Olyan van, hogy két órán keresztül a cicin alszik de ha próbálom elvenni, nem engedi, ha erőltetem, felébred.

jún. 3. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Enyém pont most 2 hónapos. Hajnali 1-től, az első éjszakai ébredéstől szinte semmit nem alszom, mert akkor már visszatenni a helyére nem tudom, engem meg a mocorgásával, nyöszörgésével ébren tart.
jún. 3. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!