Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lett a vége annak, ha a...

Mi lett a vége annak, ha a babád hasra fektetve forgatni kezdte a fejét?

Figyelt kérdés

2 hónapos a babám és ha elalszik, majd hasra fektetem az ágyában, maximum 10 perc mozdulatlan alvás után elkezdi forgatni a fejét, a lábával fészkelődik és morog. Ha simogatom, akkor tovább bírja, de pár perc után felébred mindig, nem zuhan mély álomba.

Akinek hasonlóan viselkedett a babája, az mit tapasztalt a későbbiekben? A mocorgással sikerült elaltatnia magát a babának? Vagy ha így mocorgott, akkor mindig ébredés lett a vége?

máj. 31. 20:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam oldalt és háton is. A has működik a legjobban. Esténként alszik 5 órát hason, csak napközben nem tudom letenni. Sehogy sem.

Azt hittem, más is babája is csinált hasonlót. Akinek csinált, annak a válaszára vagyok kiváncsi.

máj. 31. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem ringattam nem kezben altattam.

Az a baj h hozzaszokott a mozgashoz alvas kozben. Probald meg mashogy altatni.

máj. 31. 22:27
 13/18 A kérdező kommentje:
9 hónapig ringattam a hasamban, persze, hogy ehhez szokott. 🙂
máj. 31. 23:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ahhoz szokott a hasamban, mégsem szereti, le kell tennem. A tesóit viszont sokáig ringatni kellett éjjel is! Ez alkati kérdés. Nem lehet, hogy nappal felületesebben alszik, azért mocorog? Enyém nappal rövideket szundikál, éjjel viszont csak 2x ébred, akkor is eszik és alszik tovább.
jún. 1. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Vannak olyan babák akik csak az anyjukon tudnak aludni. Lehet hogy a te babádnak is szüksége van a konkrét testi kontaktushoz ahhoz, hogy napközben jól aludjon.

Teljesen indifferens hogy más babák hogyan alszanak, attól a te gyereked alvási szokásai nem fognak változni.

A jó hír, hogy nem marad örökre így, legkésőbb kis kamasz korában már nem fogja igényelni hogy a karodban altasd. 🙂

jún. 1. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy az első komment van lepontozva és a többi fel. Az egyetlen, aki válaszolt a kérdésre. Javaslom a többieknek, hogy a gyakori böngészése helyett inkább olvassanak egy könyvet, hogy fejlődjön a szövegértési képességük, mert senkinek sem sikerül válaszolni a kérdésre.

Bezzeg, tényleg aláássam kézben?! Na ne, erre rá sem jöttem! Ja, és azt hittem, legalább 18 éves koráig ringatnom kell majd, hogy elaludjon. Most új reményt adtál!!!!

jún. 2. 02:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha mozgolodik,felébred akkor nem biztos,hogy úgy szeret aludni
jún. 2. 23:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Pár hósan volt egy fázis, mikor csak hurciban, ölben vagy mellettem az ágyban aludt a fiam. Az ágyból néha ki tudtam surranni. De volt olyan, hogy konkrétan a férjem ölébe kellett az alvó gyereket áttennem, úgy tudtam csak zuhanyozni menni.

Volt egy átmeneti fázis, mikor néha le tudtam tenni a bölcsőbe, de nem mindig. Ilyenkor derékra kötött baby tai-jal altattam, és ha lerakás közben ébredni kezdett, inkább gyorsan magamra kötöttem.

Volt olyan is, mikor az ágy hideg érintésétől ébredt. Akkor melegvizes palackkal előmelegítettem neki, vagy hálózsákban szoptattam így nem érzett hideget lerakáskor.

Nem tudom, tudsz-e ebből hasznosítani valamit.

jún. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!