Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lett a vége annak, ha a...

Mi lett a vége annak, ha a babád hasra fektetve forgatni kezdte a fejét?

Figyelt kérdés

2 hónapos a babám és ha elalszik, majd hasra fektetem az ágyában, maximum 10 perc mozdulatlan alvás után elkezdi forgatni a fejét, a lábával fészkelődik és morog. Ha simogatom, akkor tovább bírja, de pár perc után felébred mindig, nem zuhan mély álomba.

Akinek hasonlóan viselkedett a babája, az mit tapasztalt a későbbiekben? A mocorgással sikerült elaltatnia magát a babának? Vagy ha így mocorgott, akkor mindig ébredés lett a vége?

máj. 31. 20:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Nekem egyik se bírta, megébredtek. Illetve el se aludtak. A lányom altatja magát a kiságyban, oldalt szeret elaludni, de néha előfordult, hogy hasra fordult és akkor aludt tovább. 5 hónapos.
máj. 31. 20:18
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha kenyelmetlen neki, fektesd mashogy, minek rakod le hasra aludni, ha neki az ugy nem jo?
máj. 31. 20:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Első, köszi!

Nem tanácsokat kérek, hanem tapasztalatokra vagyok kiváncsi, de szívesen válaszolok neked, második. Azért hasra rakom, mert hason szeret aludni.

máj. 31. 20:30
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha elalszik akkor minek forgatod? Az enyém aludt ahogy akart, aztán sose forgattam. Jókat aludt hason is, órákat.
máj. 31. 20:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem forgatom. A koromban alszik el, ezután teszem le. Nem tud elaludni még máshogy.

És hogy megelőzzem a további kérdést: miért teszem le, ha utána felkel. Azért, mert egész nap nem tudom a karomban altatni. Egyetlen egy alkalommal teszem le, este. Ilyenkor eszem és fürdök. Egyébént mindig kendőben vagy cicin alszik.

De miért érdekel ez ennyire? Esetleg a kérdésre tudnál válaszolni?

máj. 31. 21:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltam rá, bármekkora baromság is a kérdés. És ha te elalszol akkor annak milyen kimenetele lesz? Vagy alszol reggelig, vagy felébredsz éjjel, szerintem nincs ember aki ezt ne tudná.
máj. 31. 21:38
 7/18 A kérdező kommentje:

Jogos, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

A babámat a karomban altatom el. Ha már alszik, leteszem az ágyra, hogy ott aludjon tovább. Ő 5-10 percet alszik, majd elkezd mozgolódni. Pár perc mozgolódás után minden alkalommal felébred.

A babádnak sikerült aludnia vagy minden alkalommal felébredt, amikor ezt a viselkedést tapasztaltad? A későbbiekben elmaradt a mozgolódás vagy azzal sikerült magát elaltatnia?

máj. 31. 21:55
 8/18 anonim ***** válasza:

Nagyagyban oldalt fekve szoptattam es ugy is aludt el. Vagy en is vele.

Napkozben nem volt fontos a kisagy. Amigy notorius hasonalvo. Maig hason elszik.

máj. 31. 22:00
 9/18 anonim ***** válasza:
Ja probald meg letenni oldaltfekve jagy hanyattlejet neki annyira nem jon be a hasonalvas.
máj. 31. 22:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azért hasra rakom, mert hason szeret aludni."

Hát ha 5 perc után felébred, akkor ez inkább csak a te fixa ideád...

máj. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!