Mi lett a vége annak, ha a babád hasra fektetve forgatni kezdte a fejét?
2 hónapos a babám és ha elalszik, majd hasra fektetem az ágyában, maximum 10 perc mozdulatlan alvás után elkezdi forgatni a fejét, a lábával fészkelődik és morog. Ha simogatom, akkor tovább bírja, de pár perc után felébred mindig, nem zuhan mély álomba.
Akinek hasonlóan viselkedett a babája, az mit tapasztalt a későbbiekben? A mocorgással sikerült elaltatnia magát a babának? Vagy ha így mocorgott, akkor mindig ébredés lett a vége?
Első, köszi!
Nem tanácsokat kérek, hanem tapasztalatokra vagyok kiváncsi, de szívesen válaszolok neked, második. Azért hasra rakom, mert hason szeret aludni.
Nem forgatom. A koromban alszik el, ezután teszem le. Nem tud elaludni még máshogy.
És hogy megelőzzem a további kérdést: miért teszem le, ha utána felkel. Azért, mert egész nap nem tudom a karomban altatni. Egyetlen egy alkalommal teszem le, este. Ilyenkor eszem és fürdök. Egyébént mindig kendőben vagy cicin alszik.
De miért érdekel ez ennyire? Esetleg a kérdésre tudnál válaszolni?
Jogos, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
A babámat a karomban altatom el. Ha már alszik, leteszem az ágyra, hogy ott aludjon tovább. Ő 5-10 percet alszik, majd elkezd mozgolódni. Pár perc mozgolódás után minden alkalommal felébred.
A babádnak sikerült aludnia vagy minden alkalommal felébredt, amikor ezt a viselkedést tapasztaltad? A későbbiekben elmaradt a mozgolódás vagy azzal sikerült magát elaltatnia?
Nagyagyban oldalt fekve szoptattam es ugy is aludt el. Vagy en is vele.
Napkozben nem volt fontos a kisagy. Amigy notorius hasonalvo. Maig hason elszik.
"Azért hasra rakom, mert hason szeret aludni."
Hát ha 5 perc után felébred, akkor ez inkább csak a te fixa ideád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!