Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Lehet szoptatni egészségügyi...

Lehet szoptatni egészségügyi kaparás után?

Figyelt kérdés
Altatásos műtét után lehet szoptatni vagy várni kell?
máj. 27. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 24 órát mondtak altatás+antibiotikum+ fájdalomcsillapító után (más műtét volt).
máj. 27. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Le kellett fejni a tejet azalatt az idő alatt vagy csak ki kell várni az időt ?
máj. 27. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell, nyugodtan szoptathatsz
máj. 27. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Le kellett fejni és kiönteni.
máj. 27. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jelzed, hogy szoptatsz, ilyan antibiotikumot és fájdalomcsillapítót adnak, amit szedhetsz a szoptatás alatt.

Altatás után pedig azonnal lehet szoptatni, amint teljesen kiment az altatószer hatása.

Nem kell kiönteni semennyi tejet.

máj. 27. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Csak a babát nem tudja odavarázsolni. Reggel be kell feküdni, lehet nem első a műtéti sorban, utána 2-3 órát még mehfigyelik, leghamarabb délután engedik haza ha nem másnap. Ennyi idő alatt akinek van normálisan teje annak szétdurran melle. Nekem kevés van, igyekeztem amint tudtam fejni is, de így is elkezdett csomósodni. Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb ha lefeji műtét után amint engedik felkelni.
máj. 28. 06:27
 7/7 anonim ***** válasza:
#6, nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy lehet-e. Igen, lehet. Az más kérdés, hogy van-e lehetősège rá, és mikor.
máj. 28. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!