11 hetes babám 10 percekre bealszik majd felébred. Ez normális?
Sikerül elaludnia magától majd eltelik 10 perc és felébred, kezdődik elölről a rúgkapa stb aztán nagy nehezen bealszik 10 percre megint majd felébred. Másnak is volt ilyen?
Kezdek már megijedni nehogy valami "probléma" legyen belőle...
Azért számolom még hetekben mert ha orvoshoz viszem vagy védőnőhöz megyek nem azt kérdezi hány hónapos hanem hány hetes, és így van megszokva.😉🙃
Na de most jobb lett kicsiny unatkozó lelkedned hogy ezt leírtad? Látom te is máshol jártál mikor az IQ-t osztották.🙃
Szia kislányomnál is ez volt nappal katasztrófa volt az alvás 10-20 percre megnyugodott elaludt és sírva kelt
Az orvos persze hasfájásra fogta mink a csendes refluxra gyanakodtunk én is csak a rosszra gondoltam…
Kitartást el fog múlni nekünk 4 hónapos korára minden rendben volt és attól kezdtem igazán élvezni az anyaságot most 6 hónapos és fogzik de ez negyed annyira sem rossz időszak mint az elsó 2-3 hónap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!