Együttalvásnàl hogy véded ki a leesést?
Figyelt kérdés
Nagyobb baba esetén aki már forog, kúszik vagy már mászik is. Pl éjszaka hogy mentek ki pisilni? 😀 Párnát raktok a helyetekre hogy le ne guruljon? Mellettem alszik a babàm, a falhoz van tolva az ágy, így az egyik oldal megoldva, a másik oldalon meg én vagyok, de már félve megyek ki pisilni. Hiába rakok párnát aggódom hogy majd idővel ezen is átmászik. Forog de még nem kúszik, ha keresi a cumit hasra szokott fordulni, úgy kell visszagörgetnem mert szegény nem tudja hogy került abba a helyzetbe…😀2024. ápr. 23. 18:22
11/15 anonim válasza:
Nálunk simán átgurúlt rajtunk, párnán, paplanon álmában. A leesésgátló a legjobb megoldás.
12/15 anonim válasza:
Én annyira nem értem ezt a párnát rakok a gyerek mellé, és bízom a csodaban dolgot :D komolyan van olyan csecsemő, akit egy párna megállít? 🤣
13/15 anonim válasza:
Amikortól már nem állította meg 1-1 párna, a földre raktam a párnákat, hogy arra essen. De csak akkor esett le, amikor már menni akart ki nélkülem, szóval ott már ébren volt. De lehet kapni leesés gátlókat is. Neki meg ilyen földön lévő ágya lett, amiről leeshet, mert kb 10 centi az egész.
14/15 anonim válasza:
Leesésgátlót tettem az ágyunkra
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Beszereztünk leesésgátlót.
2024. ápr. 26. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!