Kedves Anyukák! Aki egy ágyban aludt a babájával mikor tudta átszoktatni őt a kiságyba?
Mennyi idősen és nehéz volt - e átszoktatni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
10 hónaposan.
Nem volt könnyű, nem ámítalak,de először nappali alvással próbálkoztunk, eljátszottuk hogy tigrise is ott alszik,sokat meséltük hogy a nagyfiúknak külön ágya van,majd befeküdtünk sötétített szobába csak pihenni, majd rázogattam a popóját és egyszer csak elaludt, utána már nem volt ezzel probléma.
Éjszaka is elaludt bár nehezebben, de sokszor kelt ,aztán ez is megszűnt.
Most 2 éves, most akar megint átszokni hozzám, átváltott anyás szepás korszakba, azt se tudtam hogy 2 évesen is van, csak én vagyok neki jó és addig sír míg át nem hozom magamhoz.
Kicsivel 2 éves kora előtt.
Akkor szokott le a ciciről, átaludta az estét megbízhatóan, sok mindent megértett, és elmúlt a szepa.
Vettünk egy szupermenő verdás ágyat, amilyen a nagyfiúknak van. És kipróbáltuk délután, hogy milyen ott aludni. Aztán este is. Minden ment a szokott menetrend szerint. Vacsi, fürdés, mese, cirógatás. Amikor elaludt, akkor mentem el. Előtte persze megbeszéltem vele is, hogy ha elalszik, akkor én is megyek feküdni, de ha megébred, nyugodtan jöjjön mellém.
Kb. 3 éves korig mászkált át hajnalban, de utána arról is leszokott.
Most nyáron megengedjük, hogy hárman tesók egy ágyban aludjanak, vagy kint sátorban. Nagyon élvezik, de másnap már mindenki a megszokott ágyában akar aludni.
Három hósan, mikor jobban kezdett forgolódni.
Nem szoktattuk, simán áttettük a saját szobájába, a kiságyába. Ugyanúhy aludt, mint előtte mellettünk. Talán jobban is alszik egyedül.
Fiam 12 lányom 9 évesen ment a saját ágyába.Öket nem sikerült átszoktatni.
A kicsi most 1 éves mindig az ágyába teszem le de mindig mellettem kel.Van, hogy már 10töl, van hogy csak hajnalban kerül mellém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!