Nem bírom idegekkel az éjszakákat. Mikor lesz jobb? Mit lehet tenni?
4.5 hónapos a fiam. Borzalmasan alszik. Van napirend, 1.5-2 óránként alszik nap közben igaz csak 30-50 perceket, 2.5-3 óránként kér cicit, este 7-8 között van alvás (fürdés masszázs cici és altatás cumival. Nem cicin alszik el) óránként kel fel aztán néha 11-hajnali 3ig alszik majd vagy 1 órán át altatni kell vagy 10-15 percenként ébred. Van hogy 1-2 órán keresztül ébren van, van hogy vissza alszik gyorsan de amint leteszem felébred. Este már nincs cici csak akkor ha nagyon nem tudom megnyugtatni.
Pár órát ha alszunk naponta. Mit lehet kezdeni?
Mint írtam ha cicin van egész éjjel szopik rosszullétig. Nem tudok aludni mett folyton ingerlu a mellemet, így tudom, hogy nem alszik. Rendben van ha egy baba éjszaka eszik de ne mondja nekem senki ha külön kiságyba van rakva akkor normális, hogy fél óránként szopna. De mondjátok meg nekem a tuti receptet. Próbáltuk ezerfélwképpen visszaaltatni, megnyugtatni, az eredmény mindig az ha nem cicivel altatom vissza akkor lilára szívja a karomat amíg próbálom elringatni.
3 hónaposan már megduplázta a súlyát szóval nem éheztetem. De fizikailag már tönkremegyek ebben az ütemű szoptatásban. Ő kb. benne ragadt az újszülött kori szoptatás maratonokba. Tényleg szívesen veszek bármilyen tanácsot én jelenleg már csak a tápszerben látom a megoldást.
2 gyerekem van. Az egyiket ősanyaként szoptattam, vele aludtam, éjjel is a szájába nyomtam...
Eredmény: 13hónapos koráig ment ez, addig óránként kelt cicire. Besokalltam, leszoktattam.
Másik Csak evésre kapta a cicit. Külön alvás első naptól, cumival.
Ő is kelt, de legalább aludtunk egyben 3-4 órákat.
13
Nem, nem nyugszom bele, hogy ez van, mert hihetetlennek tartom, hogy nincs egy mindenkinek viselhető aranyközépút. A fő baj meg az, hogy ha mellettem szopik akkor ő sem alszik egész éjszaka. De látom nem sikerült értelmezned amit írtam.
13# cicin alszik vissza meg te is tudsz aludni. Oké, ez lehet normális, de aki azt írja, hogy egész éjjel szopik, nem alszik, hanem eszik. Érzed a különbséget? Más, hogy elalszik így, majd arrébb teszed,te meg tudsz aludni kényelmesen. Tápszeres sem eszik egész álló hajnalba. A másik, aki írja cicizzen és aludjál. Ti okosak, felfogjátok, hogy valaki nem tud fekve szoptatni vagy aludni ha éppen szopják a mellét, már bocs ha vulgáris…. Egyszerűen hamarabb elaludtam állva vagy fekve mint így annak idején…így bizony nem ment, percet nem aludtam ha fekve kellett, kényelmetlen is, ingerlik a melled. Nekem muszáj volt ülve például, így evett megszoptattam majd letettem aludni és én is lefeküdtem aludni. De nekem szerencsém volt, hogy csak evésre ment a szoptatás, amiről amúgy is szólnia kellene.
Nem kell beleállni itt a fáradt anyákba. Kérdező, viszont valamit tényleg kellene ennie éjszaka 1-2x még. Pici még. De egyébként nálunk 10 hónaposan tápszeres volt már, de ettől kelt éjszaka. Mozgás fejlődés, stb, minden bezavart nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!