Ettől rossz anya vagyok?
Jaj dehogy vagy! Ha nem tudna elaludni magától, akkor sírna.
Nem kell eszetlenül ringatni a babákat, mert most még cuki érzés.
De itt gyakorin is Dunát lehet rekeszteni a "Hogyan szoktassam le a 15 kilós gyerekemet a ringatásról? Fáj a hátam, fáj a derekam" kérdésekkel.
Az én kisfiamnak is voltak fázisok az altatásában, amikor szüksége volt egy kis ringatásra, de alapvetően arra törekedtem, hogy ne szokjon hozzá. "Szólt" is amikor azt akarta, hogy letegyem, és elaludt magától.
Ő addig ringatott, amíg el nem aludtál, most meg egy felnőtt vagy, aki nem bízik a saját ösztönében, a saját anyja felnőttként is képes kétségeket ébreszteni benne egy egyértelmű helyzetben...
Szubjektív, ki is itt a rossz anya.
"addig ringatott MÉG el nem aludtam a kezében."
Bocs,de rossz olvasni!
Helyesen; addig ringatott MÍG el nem aludtam a kezében.
A "még" szó teljesen mást jelent, nem is értelmes így a mondatod!
A kérdésre: Jól tetted,hogy letetted. Ha elaszik,miért ne?
6, vessző után szóköz,
Elaszik-elalszik.
Ha már a helyesírás.
Szívesen.
Dehogy vagy rossz! Örülj neki, hogy ilyen könnyű a dolgod!
Nekem másfél év ringatás meg hajmorzsolgatás közben beállt derék után dobott a gép egy újszülöttet, aki utálta, ha ringatják. Az első naptól kezdve azt szerette, ha berugdostam mózeskosarastul egy sarokba, és békénhagytam. Hát én marha boldog voltam ettől!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!