Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csinálja ezt a babám?

Miért csinálja ezt a babám?

Figyelt kérdés

Elalszik eltelik 10 perc és utána felébred.. megint nehezen elalszik eltelik 10 perc elkezd rugkapálni megint felébred... 5 hetes babáról van szó. És ez megy egyébként egésznap.. fogalmam sincs mitől.

Nappal ritka ha sikerül neki elaludnia több időre..és most este is ezzel szenvedek.

5 hetes egyébként..

ápr. 11. 23:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nappal bejött igen, éjszakara leszek kíváncsi hogy mi lesz mert tegnap éjjel kicsit "kikészített". Nem tudom hogy éjjel merjem e hasra letenni.

Eddig nem volt probléma az éjszakai alvás de tegnap.. kegyetlen volt.

ápr. 12. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:

5 hetes. Lesz ez meg igy se.

De elmulik, mint minden.

ápr. 12. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 2 hetes korától hason aludt.
ápr. 12. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan alhat hason éjszaka is. Már a kórházban is hason aludt mindkét gyerekem 🙂 Pont egy csecsemősnővér ajánlotta a fiamnál, mert őt is mindig felkeltette a Moro-reflex, hogy fordítsam meg...onnantól aludt mint a bunda, a lányomat meg már ebből tanulva eleve hasra raktam le aludni.

Légzésfigyelő legyen alatta, de hát az akkor is ugyanúgy elkél, ha nem hason alszik.

Pár hónap múlva meg már úgyis ő dönti majd el a pózt 😃

ápr. 13. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!