Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az 1 éves kislányom nem akar...

Az 1 éves kislányom nem akar magától el aludni és már nem nagyon birom a kezembe 1 órán át ringatni van valami tippetek hogyan tanitsam meg az önálló alvásra?

Figyelt kérdés
márc. 2. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem gondolom, hogy véletlenül pont kifogtam két "csodagyereket" egymás után. Csak nem mentem bele a ringatósdiba, el se kezdtem csinálni egyikkel sem.

(#7)

márc. 2. 15:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam le tenni az ágyra mellé feküdni simogatni de nem jött be elmászik nevetve nem hagyja hogy úgy altassam
márc. 2. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok nap, mire menni fog az egyedül alvás. Akár egy-két hétbe is beletelhet. A saját ágyában a saját szobájában leteszed, mese, jóéjt puszi, ha baj van, benézel hozzá. Egy idő után megszokja, hogy nem fogsz minden nyikkre bemászkálni hozzá, csak ha tényleg van valami gond. Tudja, hogy a közelben vagy, ha elaludt, becsukod az ajtót. Nekünk működött, de dolgozni kellett rajta, sok türelem és idő.

Aki erre is lusta, egyszer azon kapja magát, hogy a kiskamasz gyereke még mindig a szülői ágyban pofátlankodik.

márc. 2. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
13. Igen és nálunk az alvás minősége is javult. Amíg mellettem/ velem akart aludni állandóan felkelt éjjel 3-4x is. Ha kimentem wc-re ő is felkelt nézte hova megyek. Horror volt. Ez megoldotta az alvási gondokat. És füleltem nem sírt soha elalvás előtt mióta egyedül alszik a saját ágyában. Gügyörészett és elaludt. Azóta éjjel max 1szer kel fel, de csak ritkán. Azt is akkor ha betegség, túlfáradás vagy fogzás van a dologban.
márc. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!