Ki hogyan és miben altatja a babáját? 1 éves a kislányom nagyon rosszul alszik. Hálózsák és egy hosszú ujjú body van rajta.
8kor fürdés aztán kap tejet és el is alszik. Néha magától de legtöbbször kicsit ringatni kell. Másfél óra után felébred iszik pár kortyot és alszik tovább. 1-2 közt megint kap tejet és visszaalszik. Ez a legjobb éjszakánk. De van olyan hogy óránként felébred. Ha jobban felöltöztetem akkor is, ha betakarom akkor is. Ha szépen vacsorázik az sem segít. Már mindent kipróbáltam és tanácstalan vagyok. Napközben sem alszik sokat. Fel 4től tovább soha nem alszik.
Kinek milyen megoldás vált be?
Jaj, 4-es, azért mert a te gyereked rosszul alszik, nem kell az idegrendszerre fogni. Biztos, hogy nem voltak érettebbek 2 hónaposan a gyerekeim, mint a tiéd 1,5 évesen, mégis aludtak este 9-től reggel 8-9-ig és ez később sem változott…
Kérdező, 22 fok rengeteg, 18-19 az egészséges.
Köszi neked is a választ, este még lejjebb veszem a fűtést.
Remélem mihamarabb meglesz a megoldás rá :)
Soha az életbe nem adtam hálózsákot rájuk.
Fiam 2 és fél éves. Születése ota póló eleinte pelus, most rövidnadrág. Nincs betakarva, 22 fok van és izzad.
Lányom 4 honapos. Hosszu dody, nadrág. Ő sincs betakarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!