Hosszú hajú kislányodnak milyen frizurát vágattál, aki mindig csak copfba kötteti a haját?
Az én lányomnak mindig hosszú haja volt, és mi is kontyba fogtuk azokkal a színes textiles gumikkal. Nem törte össze a haját egyáltalán. Most már 16 éves, és gyönyörű dús, derékig érő haja van. Szerintem a gumizás nem árt neki. Az én lányom nem szerette befonva.
Amíg kisebb volt, ilyen frizurát csináltam neki: (erről a kislányról, Kaitlyn Maherről néztem le :-) )
Az én lányom két copfba fonva hordta a háta közepéig érő hosszú haját. Éjjelre se bontotta ki, így nem gubancolódott össze túlságosan. Reggel kb. 5 perc volt a megfésülése, ennyit szívesen rászántam.
Mire derékig ért a haja, már saját magának fonta be.
vágas egy kicsit meredekebb longbobot, a legjobb fazon, nekem és a gyereknek is az van,
elöl hosszabb, hátul rovidebb kicsit, kibontva gyonyorű(egyenesen hordja én meg hullámosan) copfozható rengetegféleképpen, lehet hajpántozni, csatolni, mindig más a lányom haja, de a favorit a két copf, az arcformájához az áll a legjobban:)
Nálam is ez volt.
De ultimátumot adtam hogy akkor rövid lesz.
Akkor egy hónapig vaksi volt a haja miatt de nem kötöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!