Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért kelhet óránként egy...

Miért kelhet óránként egy másfél éves?

Figyelt kérdés
Beteg volt egy hétig, de már napok óta semmi baja. Viszont borzasztó rosszul alszik. Elaltatom, kimegyek, és 15 percen belül felébred és ordít. Néha csak az kell, hogy odafeküdjek mellé, néha tápszert akar (víz nem jó). Tegnap 4x is evett éjjel. Pedig nappal is normálisan eszik, alszik, nincs oka, hogy éjjel ne aludjon. A betegsége kezdete óta semmit nem aludtam, most altattam el 9-kor, de azóta már egyszer felkelt. Nincs ötletem, itt bőgök a konyhakövön, én nem bírok ki még egy ilyen éjszakát. Mi lehet ez? Sosem aludt túl jól, de régen 0 vagy 1, max 2 keléssel aludt reggelig. December óta betegeskedik, azt értem is, hogy betegen rosszul alszik, de mostmár jól van. Nem is arról van szó, hogy felborult a napirendje, mert nappal nyűglődik, de annyit alszik, mint máskor. Segítsen valaki!
febr. 21. 21:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ha nem segít legközelebb a Nurofen, akkor ráfogom arra. :D Nekem már az is segít, ha tudom mi történik, miért nyűgös épp. Lehet, hogy megpróbáljuk a matracot is, csak nem akartam odaszokni mellé, és el a férjemtől. De ez a semmit nem alvás senkinek nem jó.
febr. 22. 11:57
 12/12 anonim ***** válasza:

A fiam 21 hónapos, nála is ez van. De már hónapok óta tart. 2-2,5 óra a nagyon max, amit egyhuzamban tudok mellette aludni.

Alapjáraton 1x kér tápszert éjszaka, de amikor jön a foga, olyankor simán kér még egy adagot. Abból tudom, hogy jön neki. Bár neki még csak 12 foga van, szóval még egy darabig elleszünk vele. 🤣

Azon kívül meg mindig van valami, ami miatt nem alszunk. Most szerintem a beszédfejlődés, mert elkezdett már mondatokat mondani, és nagyon sokszor magyaráz álmában.

De ha nem ez, akkor a front, a csillagok állása, a hold, a bánat tudja mi. Mindig van valami. Nálunk olyan, hogy jó éjszaka, nem létezik. Kevésbé szar van. Olyankor mondjuk csak 3x ébred. De ez olyan ritkán van, hogy nem is tudom számon tartani.

Jelenleg túlélésre játszom. 😀

febr. 23. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!