Miért kelhet óránként egy másfél éves?
Mert kicsi. Majd elmúlik.
Hol az apja? Az ő dolga lenne segíteni.
Áprilisban lesz két éves a fiam, neki is négy foga hiányzik.
Egy hete rosszul alszik.
A foga jön, duzzadt az inye és mondta is, hogy " fáj foga"
Nálunk tuti a foga lesz a ludas, szerintem nálatok is.
Nem szoktál fogzásra pl. Nurofent adni? A kisfiam egész nap kínlódott a fogával, lefekvés előtt adtam neki, most alszik, mint a tej.
Nem gyógyszerezem gyakran, de ha fáj neki, muszáj, hogy neki is könnyebb legyen.
Nálunk minden nyűg azzal jár, hogy hajnalban megébred és 2 órát bámuljuk a plafont kb. születése óta. A betegségből is jöhet az, hogy megszokott egy más "éjszakai rendet", így most nehezen szokik vissza. De nálunk pl. a beszédfejlődés is ezzel járt, fogzás is mindig ezzel jár, szóval nehéz egyértelműen kitalálni, hogy mikor mi a gond éppen. Ha nem fog, akkor pedig túl sokat nem is lehet tenni.
Mivel nálunk mindig vannak ilyen időszakok, így rendszeresítve van egy matrac a szobájában a földön. Vagy oda fekszem a kiságya mellé és próbálok mellette legalább félálomban aludni, vagy összebújunk rajta ketten és szintén. Ha mélyen elaludt, akkor visszateszem az ágyába és megyek aludni, ha nem tudom visszatenni, akkor marad a matracon és én megyek. Ha utána is megébred még, akkor másodszorra már nem szoktam eljönni, ott alszom mellette. Nálunk ez bevált, így én is kicsit kipihentebb vagyok, mintha állandóan mászkálnánk. Nyilván ha beteg, az egy teljesen más üzem...
Ez a matrac nem hülyeség, nálunk is, ha ferdébben süt a nap, akkor nem alszik. Megtapogattam azóta az ínyét, és nem érzek rajta semmi dudort, viszont éjfélkor kapott egy Nurofent, és aludt reggelig, ami már több mint 2 hónapja nem volt. Megpróbálom ma éjjel Nurofen nélkül, és ha rosszul alszik, akkor egy éjszakát Nurofennel.
A beszéde is most 1-2 hete nagyon megugrott, megtanulta megismételni a szavakat, amiket mondjunk neki akkor is, ha nem tudja mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!