Hogyan szoktassam ra az egy eves fiamat hogy egyedül aludjon?
Probalnam raszoktatni hogy mellettem vagy cicin aludjon el de mindig elmaszik. Enekelek, olvasok neki adok neki cicit de elmaszik. Probaltam különbözö idöpontokban is elaltatni, mert ugy gondoltam hogy nem eleg almos. Utana pedig tulfaradt es alig birtam elaltatni.
Olyanok hozzaszolasa erdekelne akik ringattak a kisbabajukat de utana atszoktattak egy masfajta altatasra!
Lefekudtunk simán,simogattam a hátát és bevált.elaludt.
De mint tudjuk minden gyerek mas,neked kell rájönni mi a jó neki
Bárhogy csinálod a fokozatosság fog segíteni.
Én rengeteget ringattam az elején, aztán nem bírtam már, esténként szoptatva altattam az ágyunkon fekve. Ebből lett a tápszerrel alvás, ami ugye gyorsabb mint a szoptatás. Eleinte ebbe is belealudt, később megitta és fordult be aludni. Utána ezt is elhagytuk, helyette vacsorázik szilárdat már, utána fürdés, fogmosás és fekszünk az ágyunkba ugyanúgy csak már nem eszik olyankor.
Így hogy 1 éves múlt egyre nehezebb, fel van pörögve, dobálja magát, vergődik rajtam, forog stb. aztán kifárad és elalszik.
De vannak napok mikor még nehezebb, pár napja 2 órát szenvedtem, ülve állva fekve ringatva simogatva sehogy sement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!