Könyörgök árulja el már valaki, hogy a francba lehet egy 1 és egy 2és fél éves gyereket elaltatni egyszerre???
Nem tudom, nálunk azért ennél olajozottabban ment. Megvolt az esti szertartás (fürdés, mese, összebújás), aztán sötét lett a szobájukban és elcsitultak. Évekig közös szobában is aludtak ráadásul.
Ha (anyával) hármasban fekszetek a nagy ágyon, az nem altatás, hanem BULI! Hát jó, hogy nem aludni akarnak! :-)
Apa hol van a történetben? Ő nem segít?
Nálunk 2 év van köztük. 1 és 3 évesek. Majdnem ugyan az a kor.
A nagy nekem nem alszik nappal, amióta megvan a kicsi.
Így reggel 8kor kelnek, este 9kor alszanak.
Én altatom a kicsit, elfekszek vele az ágyában és ennyi. Elég a jelenlétem.
A nagyot meg viszi apa, ugyan ez, csak másik szobában.
Ha mégis én altatok egyedül, akkor ez az együtt mindenki felállás halott dolog. Ez valóban buli nekik, felpörgeti őket.
Ilyenkor a kicsit viszem aludni, addig szaranya vagyok és a nagyot engedem mesézni a másik szobába (nincs messze, hallom ha baja van). Nagyon max fél óra alatt elalszik a kicsi, utána megyek át a nagyhoz és altatom őt is.
Nekem nincs az az isten, hogy pl együtt cipeljem őket, vagy az egyikkel sétálva/ringatva altassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!