Könyörgök árulja el már valaki, hogy a francba lehet egy 1 és egy 2és fél éves gyereket elaltatni egyszerre???
Szerintem kb sehogy. Kitartàs. Mondanàm, hogy majd elfaradnak, elalszanak, de lehet inkabb túlpörögnek. Van olyan babakocsitok, amelyikben mindkettő ül/fekszik? Elvinnàm őket egy körre, hàtha elalszanak.
Csak egy gyerekem van, 99%-ban mellen aludt el, de volt olyan, amikor sehogy sem sikerült elaltatni. Mèg èjjel is volt, hogy babakocsiztunk, az elringatta. Èn is felvettem egy jòllàthatòsàgi mellènyt, meg a babakocsira is raktam egyet.
El nem tudom kepzelni
Ilyenkor aldom az eszem,hogy nagy a korkulombseg a gyerekeim kozott...
Kitartast
Nagyon hasznos volt köszi 1-es sajnos már nem lehet visszaküldeni őket :D
Sajna nálam is a kicsi csak cicin szik el de már vagy 10x cicizett az elmúlt 2 órában de csak pörög rajta és utána ugyanúgy megy a nagyhoz aki amúgy már legalább lefeküdt de így nyilván nem bír elaludni. Itt hagyni meg nem lehet mert fél egyedül és nem engedi hogy elaltassam a kicsit, végig ordítaná amitől a másikat nem bírom elaltatni.
A nagyobbik gyerkőcnek màr lehet sok a délutáni alvás... az ő napirendjén kellene alakítani, hogy estére elfáradjon, a kicsi pedig aludni fog, ha látja, hogy a nagy is alszik.
Én ezzel próbálkoznék.
Az én kisfiam is 2,5 éves és ugyanezt csinálta. A délutáni alvást elhagytuk és mostmàr este emberi időben elalszik 2 perc alatt. Próbáljátok ki. Ha nem is hagyjátok el a délutáni alvást, de rövidítsd le az idejét!
5 ,dobozba velük es irany a posta 🤣🤣
Csak viccelek,minden rosszindulat nelkul.🙂
Tanacsot nem tudok adni,csak kitartast kivanok neked ✌️💪
Az esti rutinotok megvan?
Nálunk úgy működik h vacsi, fürdés alvás. Fürdés után nincs bohóckodás a gyerekekkel. Felöltöztetem őket, ágyba bújunk, megkapták a tápszert/tejitalt (most h nagyobbak egy fél itatópohár tejet) zenélő fénylő fityfiritty bekapcsol, olvadok 1 mesét.
Ha ezen nem alszanak el akkor maradok ott velük addig még nem sikerül.
A két gyerek között fekszem mindig hogy ne cseszegessék egymást.
3 évesek az ikreim. Nálunk ez vált be.
Ha nagyon aktívak még mese közben, akkor könyv becsuk és közlöm h nincs mese, és amennyiben nem fejezik be én kimegyek és alhatnak egyedül.
Volt h bizony át is mentem a másik szobába. Fél perc sírás után jöttek utánam és cibáltak vissza. De nyugton is maradtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!