Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hálózsákban vagy takaróban...

Hálózsákban vagy takaróban altattok?

Figyelt kérdés

Tudtok linkelni babatakarókat? Kaptunk rengeteg plédet, vékonyat és vastagot is, meg kb. 8-10 babahálózsákot, de anyum szerint kellene egy babatakaró.

Én meg egyáltalán nem látom át, hogy a plédek most babatakarók-e vagy sem. Huzatuk nincs.

Azt sem tudom, hogy kell-e takaró vagy csak berakod a gyereket a hálózsákba?

2023. jún. 26. 07:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

A takaró kisbabáknál fulladás veszélyes, míg kicsi és nem tud forogni összevissza, a hálózsák a legjobb (évszaktól függően).

Később a tipegős, ahogy írják.

De jobb időben már lehet vékony kezeslábas is, nagy melegben meg body, napozó...

Az enyém most napozóban alszik.

2023. jún. 26. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Januari a fiam.
2023. jún. 26. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Volt (van) rendes gyerektakarója, 4 éves, soha nem használtuk. Felesleges volt megvenni (anyumtól kaptuk).

Leginkább semmit sem használtunk, néha plédet, halózsákot vagy 2 hétig. (Nem jött be.)

Plédre meg nem kell huzat. Azért van, hogy egyből használja az ember.

2023. jún. 26. 10:08
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
3 éves lesz a lányom, sima hálózsákban alszik (mindig évszaknak megfelelőben). A fiam is abban aludt anno. Mindketten úgy futottak/futnak benne, mint a nyúl, nekünk sosem kellett a tipegő.
2023. jún. 26. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Akik lepontozgatnak szerintem életükben nem láttak még gyereket.😄
2023. jún. 26. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem mindegy, hogy milyen idős gyerekről van szó. Én úgy veszem ki a kérdésből, hogy újszülöttről, még meg sem született. Hát azért napozóban nem altatnám… A 3,5 éves lányom egy szál bugyiban alszik most, de a 4 napos öccse rugiban és nyári hálózsákban éjjel. Nem, nincs melege, szuperül alszik.
2023. jún. 26. 11:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen újszülött baba lesz :)
2023. jún. 26. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Hálózsákban (és néha kér még takarót is). 3 éves.
2023. jún. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!