A.k.i hálózsákban altatja a babát az mivel takarja be még éjszakára? És kb.hany fok van a szobába?
2 éves mindig hálózsákban alszik 19 fok van a hálóban télen olyankor vastagabb zsákban alszik. Most 21-22 fok van a véknyabb zsák kell.
Nekem ha elaludt akkor kell ráadnom a zsákot mert 19 fokban is leizzad mocorogva alszik el, pedig csak vékony rugi van rajta, badyt sem adok rá mert, akkor leizzad.
Nem egészséges agyonbugyolálva melegben aludni, növeli a bölcsőhalál kockázatát is nagyon durván.
18-19 fokban kell aludni kb, a lányom is annyiban alszik, hosszú ujjú body nadrág zokni van rajta, és úgy betakarom. Vagy plüsspizsi alatta egy bodyval.
Hálózsákot nem használunk, közepesen vastag takarója van.
Nem takarom be azon felül. Hosszú ujjú body+a hálózsák és ennyi. Néha még így is melege van szegénynek. 20-21 fokok vannak a lakásban.
Én inkább azon kezdek agyalni, hogy most, amikor melegebbek lesznek az éjszakák is, mégis miben altassam. A takarót seperc alatt lerúgja magáról, de az nekem olyan életidegen, hogy semmit se adok rá alváshoz :D
Értem, akkor remélem jó lesz így, mert sokszor éjjel felsír, ölbe kell vennem és van amikor elalszom a babával,
(hason rajtam van) és sajnos már volt olyan hogy a paplan lecsúszott a hátáról és hideg lett a háta :(( , pont a tegnap éjjel történt ez.. én pedig bepanikoltam hogy most mi lessz.. meg ne fázzon Szerencsére csak az orra van tele amit szívok , ezért ezentúl mindenkez hálózsákban szeretném altatni..
A lényeg nehogy megfazzon..
14 hónapos, most úgy alszik, hogy hosszú ujjú + rövid ujjú body + rugdalózó és zsák.
A takarót mindig lerúgja, szerencsére a zsákot szereti.
A termosz 22,5-re van állítva, de nincs annyi bent. Ahol alszunk mindig hidegebb van mint a többi helyiségben, mert itt van a hideg fal.
Nekünk ennyi bőven elég.
Télen is így volt öltöztetve, csak akkor kapott vastagabb baba takarót is.(érdekes, akkor nem rúgta le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!