A.k.i hálózsákban altatja a babát az mivel takarja be még éjszakára? És kb.hany fok van a szobába?
Figyelt kérdés
Úgy értem a kezein csak 1 pizsama van, az nem fázik meg?2021. ápr. 2. 19:44
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Akkor egy vékony pokrócal pledel kompenzálhatnám?
2021. ápr. 2. 21:29
12/14 anonim válasza:
Igen, de ha kitakarja magát reggelre, akkor ha úgy érzed adhatsz rá még egy réteget.
Bár, mennyi idős?
Amíg pici nem javaslom a takarót, ne hogy az arca elé húzza véletlen es megfulladjon.
13/14 anonim válasza:
21-23, fokos szoba hosszú ujjú body, és 1.5 togos hálózsák reggelre melegek a lábai, tarkója.
Ha 21 fok alatt volt, akkor viszont fázott, és most tél végén nem egyszer lement 19 fokra nála a hőmérséklet, szóval akkor megbikáztuk a dolgot, ráadtam a 3.5 togost.
23 fokban viszont megint csak melege van, szóval hamarosan veszek egy 0.5 togost.
Tudom, hogy agyon akarod takargatni, de az az egyik legnagyobb rizikófaktora a bölcsőhalálnak.
14/14 anonim válasza:
11 hónapos éjjel hosszú ujjú lábfej nélküli pizsiben alszik, rövid ujjú téli hálózsák. A szobában a termosztát 21,5 fokra van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!