Akinél 22-23 fok van éjszaka (vagy a körül), milyen vastag hálózsákban altatja a babáját és mit ad alá?
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 13:29
1/10 anonim válasza:
Ez elég meleg. Én hosszú ujjú bodyt- és vékonyan bélelt ujjatlan hálózsákot adtam újszülöttre. Ha már nagyobb baba, 5-6 hónapos, akkor vékony hosszú pamutrugi, és vékony takaró. Ha a takarót lerúgja a rugiban akkor sem fázik meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Ugyanígy öltöztetem. Vékony pamutrugi+takaró. De állandóan forgolódik, mászik. Mindig lejön a takaró, de a hálózsákot túl melegnek tartom.
2019. márc. 19. 13:48
3/10 anonim válasza:
Pamut rugi, vékony ujjatlan pamut hálózsák
4/10 anonim válasza:
Rövid ujjú body es rugi, ra pedig egy közepes, inkabb vékonyabb fele hajló hálózsák.
5/10 anonim válasza:
Rövidujjú body és hosszúujjú rugi. Takarót lerúgja, 1 tog-os hálózsákot sem viseli el, szóval nélkülük alszik. Teljesen jól van :)
6/10 anonim válasza:
Bàr màr nem annyira babàk a lànyaim, a nagyobb 3 ès fèl èves, a kisebb jövő hònapban lesz 2 èves, de babakoruktòl ugyanolyan "ruhàban" alszanak èjszaka. Mivel ők a hàlòzsàkban nem maradnak meg, pròbàltam, de egèsz èjszaka tekeregtek, fel-felsìrtak, ha rajtuk volt, a takaròt meg kb 10 perc alatt lerùgjàk magukròl, ìgy nekem ők vastag, polàr kezeslàbasban alszanak. Mivel pici koruktòl àtaludjàk az èjszakàt, èn nem kelegetek takargatni őket, ebben tuti nem fàznak meg. 23 fokra van beàllìtva a fűtès.
7/10 petbalogh válasza:
Azért vigyázz, mert a téli időszakban a 23 fok az nagyon meleg, a baba hőmérőkön már az a piros-veszélyes szint!! Részben ezért van sok kruppos gyerek mert a szülők azt hiszik a babáknak meleg kell este és befűtenek 23 vagy még több fokra. 19-20 fok lenne az ideális max! Igaz nálunk is 21 volt de csak azért mert a panelban nem tudtuk lejjebb vinni még elzárt fűtés mellet sem.
8/10 A kérdező kommentje:
Mi fával tüzelünk így elég nehéz jó hőmérsékletet beállítási. Úgy szoktuk hogy este fürdés előtt nagyjából 23-24 fokra melegítjük a szobát. Utánna már nem rakunk a tűzre. Megfürdik, megetetjük, alszik. Ekkora nagyjából 23 fok szokott lenni. Hajnalban ha nincs nagy hideg 22,reggelre 21 fok van nagyjából a szobában. Már vékony hálózsákot használok, hajnalban többször is felsírt már babám,valószínűleg fázott mert hűvösnek éreztem a tarkóját ésegy vékony pokrócot még rá kellett terítenem. Szóval neki csak kell ennyi fok, nem? Nem szeretném ha miattam alakulna ki valamilyen betegsége de tényleg úgy látom igényli ezt a hőmérsékletet.
2019. márc. 29. 07:30
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg tök hülyeség ez a 19-20 fok. Abban én is megfagyok, nemhogy egy baba aki nemrég jött ki a kis 37 fokos kuckójából, és gyakorlatilag csak fekszik egész nap. Szerintem jobb ha melegebb van, és vékonyabban van felöltöztetve, mintha 19-20 fokban bebugyolálva alszik.
10/10 petbalogh válasza:
ha rákerestek az interneten akkor kivétel nélkül azt találjátok hogy max 20 fok. nincs ellenvélemény vagy kutatási eredmény. tehát elég egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!