Mindenki hálózsákban altatja a gyerekét? Ha nem, akkor hogy oldja meg, hogy ne takarozzon ki éjszaka?
Sosem használtuk a zsákot nem is tervezem
Alvós rugi, póló, hosszú ujjú felsők mikor milyen idő van.
11 hónapos kezdi már rángatni a takarót mire is való :(
Miért ne takarózzon ki nyáron a baba?
A kislányom egy rövid ujjú bodyban alszik, a lábára húzok neki vékony zoknit, ha hűvösebb van. Ha kitakarózik, nyilván úgy jó neki. mi is egy szál valamiben alszunk nyitott ablak mellett, és mi is kitakarózunk.
Hagyjad már élni szegény babát :)
Az én babám is 8 hónapos. Most rugiban alszik éjjel, mert kellemes hűvös van bent. Nem is szoktam este betakarni, ha elaludt, akkor csak egy textil pelut rakok rá, éjjel ha úgy érzem, hogy hűvösebb van, akkor betakarom, de ő is lerugdossa. Szoktam figyelni, nem szokott hideg lenni sem a keze, sem a tarkója, szóval nem baj ha nincs betakarva.
De ha melegebb van, akkor hosszú ujjú, vagy rövid ujjú bodyban alszik. Nem szokott fázni, ha kitakarózik sem.
Rövidujjú body és ennyi, meg egy textilpelus. Negyven fok van, pot nem érdekel, ha kitakarózik :)
Mi meztelenül alszunk.
Jjahh... Mintha egy 8-10 -akárhány hónapos baba tisztában lenne (álmában is!) azzal az ok-okozati összefüggéssel, hogy ha be van takarva, melege van, kitakarózik szándékosan, nem lesz melege. Ó, és ha hajnalban mégis fázna, betakarózik!
Hogy mennyi iq-light anyuka van, döbbenetes!
Kinek nem inge, nem veszi magára ;)
Egyébként valóban, az lehet megoldás, ha több réteg ruhát adsz rá - amennyit te szükségesnek vélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!