Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Földön alvás, szőnyegen...

Földön alvás, szőnyegen hálózsákban? Mik a vélemények? 1.5 éves kisgyereket anyuka hálózsákban a szőnyegen akarja altatni.

Figyelt kérdés

Apaként nem értek ezzel egyet, matrac legalább legyen alatta.

Eddig tatami volt ami legalább szigetelt..

2021. okt. 31. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha ti is úgy alszotok, oké. Ha nektek jár az ágyban alvás, akkor a gyereknek is.
2021. okt. 31. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem hideg a padló, ha nincs padlófűtés.

Ti is ott alszotok?

2021. okt. 31. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeretné így altatni a gyereket?
2021. okt. 31. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól szigetelt, nem hideg akkor miért ne?

Lehet ott szeret aludni a gyermek.

2021. okt. 31. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Ilyenkor már hideg a padló
2021. okt. 31. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk a fiam nem hajlandó az agyában aludni... A földön szeretne. Nekem eszembe sem jutna, hogy ne legyen alatta matrac. Vettünk egy összehajthatót és a sima ágya mellé tesszük este.. általában éjjel át szokott rá költözni, reggel már ott van mikor kelünk.
2021. okt. 31. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#5: ez csak szigetelés kérdése. Ha szigetelt és esetleg padló fűtés is van akkor nem hideg télen sem.
2021. okt. 31. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Hálózsák + alatta szőnyeg egy fapadlós vagy parkettás szobában nem kifogásolható. Másfél éves gyerek testsúlya sem akkora, hogy valami elviselhetetlenül keményet érezne a hálózsák + szőnyeg esetén. Áldásom rájuk.
2021. okt. 31. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért szükséges ez?
2021. okt. 31. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk is volt ilyen korszak. Valamiért rájött a táborozhatnék... Ott nincs ágy, csak hálózsák. Heti 2-3-szor tuti a földön aludt (laminált lap+szőnyeg). Polifoamot sikerült alá imádkoznunk legalább, hisz azt táborban is használnak. Kb. egy-két hónap után kinőtte ezt a szokását.

De volt kanapén, vagy köztünk alvós stikkje is. Hát nem vagyok én semmi rossznak az elrontója, gyerekként én is sátoroztam a nagyiék udvarán földön aludva egész heteket, de bejátszottam mindenféle rosszat álmodtam kártyát is, hogy anyuékkal aludhassak.

2021. okt. 31. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!