Földön alvás, szőnyegen hálózsákban? Mik a vélemények? 1.5 éves kisgyereket anyuka hálózsákban a szőnyegen akarja altatni.
Figyelt kérdés
Apaként nem értek ezzel egyet, matrac legalább legyen alatta.
Eddig tatami volt ami legalább szigetelt..
2021. okt. 31. 19:52
11/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne az ok, de amúgy ha nincs hideg 🤷🏼♀️ Mondjuk azért én valami polifoam szerűt biztos alá tennék.
12/13 anonim válasza:
Èn tennèk alà egy takarót meg egy lepedőt. Mi is a földön alszunk, az àgy csak dìsz/tàroló. Nekem a hàtam fàj ha puhàn fekszem, azèrt. A gyerekem annyit mozog alvas közben, hogy mèg leesèsgatlòs àgyròl is leesne. A gyerek alatt egy takarò ès egy paplan van, körberakom kanapèpàrnàkkal. Èn egy paplanon alszom.
13/13 anonim válasza:
hmm. erdekes fajta emberek jarnak a gyakorira. itt ahol elek epeszu emberek nem a foldon akarnak aludni es meg a nagyon szegenyek is legalabb egy matracon alszanak. tuti ha valaki feljelentene hogy a gyerek a foldon alszik akkor meg a szulot vennek elo hogy mit csinal a gyerekevel. fustszuros sapka esete. a gyerek se egeszen fix de az anyja se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!