Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy oldanátok meg a babaszobát?

Hogy oldanátok meg a babaszobát?

Figyelt kérdés

Második babánkat várjuk.

A házunk emeletes, felül van a nappali, a mi hálónk és a kisfiunk szobája.

Szülés után a kicsi mellettünk lesz még a hálóban.

Viszont neki csak a köztes szinten (a földszintről van 3 lépcső és ott a lépcsőház mellett van egy szoba) tudunk szobát biztosítani.

A dilemma, hogy mikortól tudjuk ott altatni éjjel..

Belegondoltam, hogy az éjszaka közepén rohanok le majd a lépcsőn a szobáig, háát..

A nagyobbik fiunkkal nem tudjuk egy szobába tenni, nagyon pici a szobája.

Ki hogy oldaná ezt meg?

2023. jún. 23. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem attól függ, milyen alvó lesz. Nekünk kétszintes lakásunk van, a szülői háló (ami egy apró tetőtéri szoba, másnak nem alkalmas) fent, a gyerekszoba (és a nappali) lent. Én is aggódtam ezen, hogy na majd félálomban minden éjjel 100x lemászkálni, úgyhogy az lett, hogy eleinte lent aludtunk a gyerekszobában egy kanapén, aztán 10 hetes korában visszaköltöztünk a saját hálónkba. A legrosszabb éjszakákon is max. 4-szer ébredt (és azt is csak 9-10 hónapos koráig), úgyhogy belefért a lépcsőzés.
2023. jún. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!