Valóban ez nem mehetne így tovább?
Gasztróenterogián voltunk a 18 hónapos kisfiammal aki azt mondta hogy teljesen elfogadhatatlan hogy sokszor felkel éjjel a kisfiam.Azt mondta ennyi idősen egyszer sem szabadna kelnie.
Valóban sokszor ébred,születésétől.
Előzmény:
-Neurólogiára küldtek még 15 hónapos korában elkezdett a védőnő azon lovagolni,hogy még nem jár ezért beutalt.
Mire időpontot kaptunk időpontot 18 honapos lett,előtte egy héttel elindult önállóan azóta már fut.
Még így is megkésettnek számit még több helyre küldözgetnek.
Majd gasztróra is küldtek.
Mindenki mást mond,mindegyik orvos máshova küld én meg állok középen és azt se tudom mitévő legyek.
A tejet is nézik ilyen korban.Bekenik az arcát tehentejjel, komolyan!🙂 Aztán várják, hogy kivörösödik e a bőre vagy nem.Az enyém tesztelték így.3 éves koráig vártunk a gluténérzékenység teszttel mert akkor már érdemes nézni (nálunk apjától örökölhette, akár ezután is kijöhet de egyelőre nincs ilyen sem).A miénk ekcémás (elvileg az ekcéma háttérben állhat érzékenység, allergia) és ez okozhat sok ébredést, rossz alvást,de semmi.. ahogy elhagyta a nappali alvást az éjszakai ébredések elmúltak.
Nálatok a bölcsi,sok inger,sok új dolog ronthat a helyzeten,idegi érés,fogzas stb..stb.
Mi végigjártuk az allergiára témát mert apuka sokmindenre érzékeny, allergiás 50% esélye van az öröklődésnek de mégis csak az idő segített 🙂
18hónaoisan 11kg kevés? 🤣
Lányom 8.9kg volt a 18hós státuszon. Most 20hónapisan 9.4 😅
És a háziorvos egyáltalán nem soványozta le.
4#
Köszönöm a válaszokat.
Ekcémája nincsen,csak még hígabb és van hogy napi három széklete van.
Tudom,talán fura lehet de négy gyerekes anya vagyok.
A többi gyermek már nagy,van köztük felnőtt is már.,velük nem volt ilyen gond.
Néha azt érzem nincs semmi a kisfiammal,ő ilyen rossz alvó,nèha meg elbizonytalanodom amiket mondanak az orvosok és nem tudom kinek higgyjek.
Pl neurólogia tovább küldött szemészetre,ami biztos kellemes lesz.
Aztán csak mondanék egy példát,pénteken pozitiv lett a székletvér.
Vasat is kell szednie,a háziorvosunk mondta hogy hagyjuk el 2 hétig mert lehet az irritálja,majd 3 óra múlva dèlután a gasztróshoz is kellett menni ő azt mondta adjam.
Mondtam neki amit mondott az orvosunk,akkor is adjam…
Egyszóval szétmegy az agyam hogy nyolcan nyolc félét mondanak😐
Nálunk csak 1 dolog utalt tejfehérje allergiára: híg, gyakori széklet. Ez 10 hónaposan napi 3 volt. Gasztrós javaslatára elkezdtünk diétázni és bizony ég és föld volt a különbség. Székletben és alvásban is! Össze sem hadonlítható volt a 8 hetes kiürülési idő után. Pedig közben fogzott és megtanult felállni.
Szóval egy próbát megér :)
De vagy totál elhagyod vagy nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!