Mikor lesz ebből napi 1 alvás?
A fiam 1 éves, még 2x alszik nap közben.
Először délelőtt olyan fél 10 körül alszik el, alszik 11-ig.
Eddig délután 2-fél 3 körül aludt el, és aludt 4-ig. Most viszont egyre később alszik el délután. Ma pl.most aludt el 3 perce. Ilyenkor már csak babakocsiban hagyom aludni, mert abban max fél órát alszik.
De így is este 9 óra, mire utána elalszik. Nyilván ez még annyira nem drámai azért. Csak 1 alvás még kevés neki, de a 2 meg sok.
Mennyi idő, mire beáll neki az 1 alvás?
Nekem is ketszer alszik.13 honapos.
Eloszor nyolckor reggel 1 orat (hatkor kel,mert visszuk a testveret iskolaba,ezert alszik vissza )utana del-fel egy korul elalszik es alszik kettoig...olyan ket hete meg delutan is elaludt negykor fel orara,aztan este fel tizkor aludt el.
Most mar valahogy kihúzzuk fel kilenc-kilencig a delutani alvas nelkul,es kinlodani sem kell vele,hogy elaludjon.
En ugy vagyok vele,hogy a reggeli alvas szuper,mert amig alszik addig nyugiba odarakom az ebedet,elmosogatok,stb.
Nektek is valahogy igy kellene,dehat attol fugg mikor ebred reggel fel
Kiszámíthatatlan.
1. gyerekem 13 hónaposan átállt, kb. 1,5 hónap leforgása alatt úgy, hogy a délelőtti alvása tolódott egyre későbbre, míg az lett a fő.
Mondanám, hogy ezen lehet egy kicsit rásegítéssel gyorsítani (húzod a délelőtti altatást), de 2. gyereknél nem jött be. Ő még 1,5 évesen is random hol egyet, hol kettőt aludt és 2 év körül lett fixen egy.
A délelőttit próbáltam húzni, de nem hagyta. Eddig kb.fél 7 körül ébredt magától reggel. Most néha elalszik már 7-ig is, de akkor meg muszáj kelni, mert visszük mi is a nagyot suliba. Talán ha nyári szünet lesz, és nem kell kötelezően felkelni, akkor lehet, hogy alszik tovább is.
Csak ez a délutáni rossz, mert egyre tolódik neki. Már az is eszembe jutott, hogy talán délelőtt kéne kint altatni, és akkor kevesebbet alszik.
Csak akkor szoktam én is főzni. :D
Fiam egyik napról a másikra elhagyta a 2.alvást 12hónaposan.
Lányom 19hónaposan hagyta el. 17-19honaposan hol 1x aludt, az kevés volt, hol 2x, az meg sok. Az a 2 hónap durva volt.
Na este sikerült neki fél 10-kor elaludni. Mert későn volt a délutáni alvás. De reggel meg ébredt most 1/4 7-kor.
Mondjuk így legalább van esély, hogy ma időben lesz mindkét alvás. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!