Három hetes babánál volt olyan hogy kétszer riasztott bébiőr heti különbséggel?
Azért azt merészség kijelenteni, hogy a légzésfigyelővel van baj. Pont erre találták ki, mert nincs egyéb jele! Attól, hogy jól eszik, jól alszik, lehet légzéskimaradás. Lehet, hogy mire odaértél már vett levegőt, mert felébresztette a légzésfigyelő, ami erre is van egyébként. Mindenesetre ennyiből nem lehet megmondani, hogy van-e baj.
Az én fiam örökmozgó a kezdetektől, már 2 hetesen se találtam úgy, ahogy letettem, de még sose riasztott úgy, hogy még mindig egy lap van a kettőből, mert egyszerűen lefelé nem megy, keresztbe meg végig ér. Azért 3 hetes gyerek ritkán tesz meg akkora távot, hogy teljesen lemásszon róla. A túl vastag matrac elképzelhetőbb, de akkor meg miért csak 2x? Az máskor se vékonyabb.
Hogyan hasznalod? Hol van a legzesfigyelo? Mekkora a matrac? Milyen a kisagy es az hol van?
Mi van meg a kisagyban?
Na én ezért fogtam és vágtam ki a kukába az első légzésfigyelőnket.
Szintén a fentebb nevezett márka.
Ez is beriasztott nem 1x. De mindig éjjel. Ott álltam a baba mellett, minden úgy volt, ahogy a papíron írták, a baba tök szépen szuszogott. Erre elkezdett riasztani random.
Én a hétfőt megvárnám, boztosan nem vinném el ezzel a kórházba.
Mekkora a súlya? Milyen érzékenyre van állítva a légzésfigyelő? Nem túl vastag a matrac? Biztos jó helyen van a baba?
Nekünk baby control van, az első hetekben volt, hogy beriasztott, persze mi is frászt kaptunk. De többször volt, hogy ott álltam a gyerek fölé hajolva, és folyamatosan vette a levegőt, csak annyira kicsiket, hogy nem érzékelte a gép. Az érzékenységén állítottunk, meg ahogy nő, gondolom erősebben is lélegzik, azóta egyszer sem riasztott. Hét hetes a babám.
Állíts egy kicsit az érzékenységen. Agybajt kaptam az első hetekben, mikor kivettem a babát az ágyból, de elfelejtettem kikapcsolni a bébiőrt. Nyugodtan szoptattam, a bébiőr meg zölden villogott ütemesen, mintha az ágyban lenne. 3x sípolt be összesen a 3 év alatt amíg használtuk, és úgy kéthetente pittyent, de mikor odarohantam, kikapcsoltam, aludt szépen. Amikor a sípolásra értem be, a gyerek elég rémült fejet vágott, de nem tűnt úgy hogy baja van. Nem tudom hogy a sípolás keltette e fel, vagy amúgy is vett volna levegőt magától.
Szóval állíts rajta, a lapokat rakd kicsit odébb, és figyeld a gyereket.
Valoszinuleg az lesz a baj, hogy tul kozel van az agyatokhoz es titeket is erzekel. A mai legzesfigyeloket nem ismerem, de a mienk (kb 9 eves) tajekoztatojaban le is volt irva, hogy 1 meterre kell legyen a kisagy a szuloi agytol. Es a lapokat stabil fa agyracsra kell tenni.
Annak nem szabadna elvileg bajnak lennie, hogy a gyerek ejszaka az agyban mozog. Bar kor alaku agynal passz, de egy klasszik kisagynal erzekelnie kellene meg akkor is, ha a baba nem kozepen fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!