Ki hogyan altatja a babáját? Napközben és éjjel? Napközben besötétítetek az alváshoz? Hogy tudnám végre porszívó nélkül elaltatni?
Lassan 8 hónapos babám szerintem szerencsére jól alszik. Csak sajnos nem tudom sose elaltatni. Korábban a mellkasomon elaludt, meg olykor a hordozóba is magamra csatolva. Most már hetek óta sajnos csak a porszívó segít. Ha magamra csatolva el is alszik, egyből felkel, ha kicsatolom.
Másik szobában alszik a kiságyában. Nem is akarnám magunk között altatni, de már azt is megpróbáltam és nem nyugodott el köztünk sem.
Imádom őt, nagyon sokat vagyok vele, megvan minden nap a tartalmas közös idő. Mostanában jobban igényli, hogy kézben legyen.
Sokszor rosszul érzem magam emiatt, hogy nem tudom elaltatni a saját gyerekemet. Minden ötletet, tanácsot örömmel fogadok. Bármit kipróbálnék, kivéve a sírni hagyást.
A házban bent egy body, egy rugi és zokni van rajta. Babafészekben alszik, két pléd van rajta félbehajtva, szóval az 4 réteg takaró. Tényleg vékonyak, azért hajtottam félbe, szereti. Kb20-22 fok van a szobájában.
Mindig fáradt már, amikor le akarom rakni vagy viszem ki a babakocsiba. Dörgöli a szemét, szopizza az ujját, nyűgös, ezek a legfőbb jelek, hogy fáradt.
Megnézem, hogy milyen fehér zajos videók vannak fent. Köszönöm a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!