4 hónapos a babám. És csak a porszívón alszik el! Nálatok hogy van (volt)?
Amikor annyira nyügös hogy a babakocsiban sem tudom elaltatni akkor bekapcsolom neki a porszívót és nem telik el 6-7 perc de már alszik!
Normális ez vagy csak én reagálom túl!?
Anyukák kérlek normális válaszokat kérek!
Első anyukás baba vagyok!
Köszönöm
Szetintem nem jó, mert hozzászokik. Néha persze szupet dolog fehér zajt kapcsolni, de folyamatosan karos.
Ha csak alkalmanként van, az teljesen jó, hisz gond nélkül tudsz takarítani ha alszik
Igen persze!
Nem mindig akartam alkalmazni csak ez egy ötlet volt hogy bekapcsolom a poszovot és alszik is tőle!
Az én babám is imádja a porszívót, ha nagyon nem megy az alvás azt alkalmazom.
Van egy alkalmazás telóra Baby Sounds talán, abban van porszívó is, és akkor nem kell porszívóval menned sehova :D
Jobban jársz, ha igazi helyett letöltöd a hangját :D Az enyém hozzá is szokott. Majd leszokott róla. Azt se akartam, mint az első gyerekkel. Ő már a fáradtságtól aludt rosszul. Hasfájós (tejallergiás) babák voltak, nem ment, hogy "majd alszik ha álmos".
Volt a kicsi vagy 9 hónapos, mikor nappal rosszabbul kezdett aludni. Onnantól aludt csendben, ezt kezdte igényelni. Használaton kívüli kis telefonról ment neki egyébként, közel se olyan hangosan, mint ha porszívót kapcsoltam volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!